Quantcast
Till salu inom: ”

liten ismaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En ismaskin av märket Mile High a Welbilt Company modell SC35 SAS säljes för att jag inte har plats för den just nu. Welbilt bygger även t.ex. Ice-O-Matic och andra ismaskiner. Den här är byggd i Italien. Den passar bra till t.ex. ett café en liten restaruang eller en liten bar. Slangar för anslutning till vatten och avlopp följer med (en isskopa följer också med). Storleken är: Höjd 60cm Bredd 35,5cm Djup 40cm (den går med andra ord in ett ett 40-skåp bara det finns vatten, avlopp och el i närheten om man vill ha en riktig ismaskin i sitt hemmakök). Maila hellre än att ringa, det är inte alltid jag kan svara i telefonen.
Finnes stor och fräsch tvåa vindsvåning om 70 kvm med uteterass 12 kvm bytes mot liten etta i Stockholm. Lägenheten är mycket ljus, med snedställda fönster, den byggdes 2011 högst upp i ett äldre hus. Det finns tvättmaskin, torktumlare, ismaskin i kylen. Stort härligt kök där många kan sitta. Köket ligger i fil med vardagsrum och ger en stor rymlig känsla. Uteterassen har utgång från sovrummet. Finns stort källarutrymme och möjligheter till att hyra garage för ca 1500sek/månad. Kom gärna med ett bra förslag vad du tänker gällande bytet. Sverre K.
Villa med 7rok bara 300 meter till buss o tåg. Stort kök med ny Kyl o Frys med ismaskin. Tvättstuga med nya tvätt o tork maskiner i svart 2013. 4st sovrum matrum med kakelugn samt allrum med öppen spis. Ett stort vardagsrum Toalett med golvvärme nere samt toalett och dusch uppe med golvvärme kaklat. Låg driftkostnad fjärr värme samt luftvärmepump 2013. Stor tomt med mycket frukt samt ett vidbyggt garage och en liten friggebod ligger på en hörntomt insynsskyddat lugnt läge.
Electrolux kylskåp fint skick 500 kr Electrolux frysskåp med ismaskin 500 kr Electrolux spis med 4 värmezoner, ugn med keramikhäl, en liten snabb ugn, Perfekt till pizza, gratäng mm ca 5 min till full värme en stor varmluftsugn med grill medföljer bakplåtar ugnspanna samt ugnsgaller. Mått: Bredd 600, 3fas/ 400v. Spisen är i mycket fint skick. NYpris: 14000kr säljes för 1900 kr eller bud Electrolux diskmaskin kan också säljas vid intresse.
Side by side kyl/frys i vit utförande. Skåpet har ismaskin och vatten dispencer. 90 cm brett, 178 cm högt. Finns en liten buckla på framsidan. men den syns knapt.