Quantcast
Till salu inom: ”

liten jordfräs mantis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jordfräs mantis med kantskärare till gräsmatte kanter,mossrivnings trissor,fräs trissor,ogräs ränsare vänd på trissorna och man kan vertikalskära gräsmattan 2 sprintar och man byter verktyg. Liten och stark maskin man kommer in i rabatterna och mellan raderna i pantoffle åkern att fräsa. 2 taktare en ny sådan här maskin med detta paket kostar 9990:- kolla på deras hem sida www.mantis.se. Maskinen väger inte mer än10kg lätt att bära. Är i kanon skick.
En bra och allsidig liten maskin till mindre och mellanstora trädgårdar. Väger bara 9,5 kg med fräsar och har en amerikansk elektrisk kvalitetsmotor om 780 watt. Tänk vad skönt att "slippa dra i snöret". * Överbelastningsskydd * 3-läges hastighetsreglage * Planteringsplog medföljer Övrig info. se www.mantis.se Fräsen är inköpt 2004. Den har använts under 7 säsonger, d.v.s. ca 10-15 timmar - nästan nyskick. Vi har sedan 2011 ej haft behov av någon fräs då vi har anlagt upphöjda odlingsbäddar.
Säljer en jordfräss med massa tillbehör i bra skick. *Jordfräs *kantskärare *mossrivare *gräsmatteluftare Liten å lätt, väger bara ca10kg Tror nypriset var runt 10.000:-
Säljer en Mantis jordfräs den är liten och smidig ca 10kg som är i nyskick, endast använd 2 ggr, säljes p.g.a lägenhet. har inga tillbehör , men finns mycket att komplettera med : länk för info. http://www.mantis.se/ nypris ca: 7000:-
Mantis jordfräs. Nästan oanvänd jordfräs som är mycket stark trots storleken tack vare den höga utväxlingen. Det finns många tillbehör att köpa till vilket gör den väldigt användbar i trädgården. Märket är Mantis.