Quantcast
Till salu inom: ”

liten julgransfot bords-gran säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kostym

Helsingborg
Byrå

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En liten välplanerad stuga för uthyrning i Blekinge skärgård på ön Sturkö. Här finner ni en fin natur med ett berikat djurliv. Stugan ligger ca 300 meter från havet där det finns möjlighet för bad, även fiske och långa vandringar. Det går även en skärgårdsfärja för att ta er direkt in till Karlskrona eller ut till de mindre skärgårdsöarna. Stugan är nyrenoverad och består av: , köksutrymme med mikro och kyl och frysfack och tillhörande köksverktyg, toalettutrymme med dusch och ny miljötoalett. Övrigt så är den utrustad med dubbelsäng, bäddsoffa, flatscreen TV med DVD samt en bastu. Tillhörande utanför finns grill, och utemöbler. Sängkläder och handdukar ingår. Husdjur & rökning är ej tillåtet. Städning ingår ej i priset. Annars 500 kr för slutstädning. Har en till stuga på tomten för uthyrning.
Sekelskiftshus, badstrand, mysig veranda, lungt läge i skogen. Semestra i ett vackert sekelskifteshus nära badsjö beläget i Smålands djupa skogar. Barfota gå runt på den härlig trädgårdstomten och låta gräset massera dina fötter. Gå ner till Våmsjön och svalka av dig i sommarhettan. Tillbringa tid med vänner och familj på uteplatsen och grilla något gott. För att senare på kvällen flytta in i verandan och umgås långt in på natten. Ta en promenad på en av de många stigar och mysiga grusvägar. Sveaborg ligger som första huset i en liten by ett par kilometer ifrån Mörlunda i Småland. Sommarhuset är inbäddat mellan hagar och skog högst upp på en liten backe, med öppet läge. Gångavstånd till badsjö i en lugn mijlö. Flera sällskapsutrymmen så som veranda, uteplats, matsal och tv-rum. Snabbfakta 9 sovplatser, 92 kvadrat meter, 5 rum och kök, Öppen spis, Trädgård, Veranda, Uteplats med utemöbler, Grill, Kakelugn, Vedspis, Kyl/frys möjligheter, Tv, El/Vatten kostnad ingår, Rökning inomhus är förbjuden, Husdjur är ej tillåtna, Mobiltelefon täckning, Parkering för 4 bilar, byggår 1910. För mer information se husets websida http://sveaborg.cybercow.se Fortfarande några lediga veckor sommaren 2009.
Vår tik (reg nr 968000001784440) fick valpar den 9 oktober. Tre är redo att flytta till nytt hem. En tik och två hanar. Mamma är Shit zu/Papillon Pappa är Chihuahua korsning. Beräknad vikt som vuxen ca 4-5 kg. Valparna är födda och uppväxta i hemmiljö och vistas tillsammans med familjen. Valparna kommer inte att säljas före 8v. Valparna är leveransklara och är avmaskade, chippade, registrerade hos jordbruksverket, fått klorna klippta och veterinärbesiktigade. Med valparna följer även 3-års dolda felförsäkring, filt och lite andra tillbehör. Vi vill hitta bra hem för våra valpar. Valparna är väldigt sociala och tillgivna. Om du är intresserad av en liten och trevlig familjehund och kan erbjuda ett bra och hundvänligt hem är du välkommen att ringa eller maila.
Liten JULGRANSFOT för BORDS-GRAN