Quantcast
Till salu inom: ”

liten segelbåt säljes

Tidigare annonser till salu

Liten trevlig jolle byggd i teak. 1980 mm lång, 1120 mm bred. Torrsprickor finns i botten efter många års liggande i torrt förråd men med några dagar i fukt och lite omvårdnad så kommer hon att flyta igen! Hel och fin akterspegel med plats för liten snurra. Åror och durk saknas. Kan fungera som jolle igen eller liten roddbåt alternativt dekorativ med blommor i trädgården. Enligt hörsägen ska hon vara byggd på Neglinge varv omkring 1932 och fungerat som jolle till en större segelbåt byggd på samma varv. Hon finns straxt söder om Stockholm där hon också hämtas. Tar endast mot svar via e-post!
har två båtar som söker nya hem . den ena är en segelbåt av okänt märke . det är ett avstannat projekt men med lite kärlek så blir hon fin o seglar säljes komplett med mast o segel har även en 3,9hk motor som kan köpas till för en liten slant .båten ligger på en vagn som medföljer .pris 6500 kr . båt nr två är en Okelbo t17u med en 50hk med ny cdi box även den säljes med kärra . saknar kapell men har bågarna ,pris 30000 .
Kestrel 22 (Works No. 3110). Engelsk segelbåt, 22 fot (6,7 m), inklusive motor och varvsvagn. Båten har fyra fullstora kojplatser och är mycket rymlig för sin storlek. Den har diskho med havs- och färskvatten, spritkök med två värmare, liten garderob samt portapotti i separat utrymme. Stuvutrymmen finns under alla bäddplatser och båten har även badstege, kompass med belysning samt knopmätare. Stormfock, genua och storsegel medföljer, liksom Johnson/Evinrude 4 hk, batteri, ankare m.m. Båten står för tillfället på land. Motor och linor behöver lite omsorg. Till båten finns bra dokumentation. Längd: 22 fot (6,7 m) Bredd: 2,16 m Vikt: 1500 kg
Mysig och funktionell liten segelbåt löa 5.45 m, bredd 2.15 m, 4 kojplatser, komplett utrustad. Motor Yamaha 4 hk, äldre men går som en klocka. Tågvirket är kontinuerligt bytt så det är fräscht, fallen är nya 2013. Båten står på kärra, som ingår. Båten finns i Falun, fr o m lördag 28/9 på land vid Runns segelsällskap. Hör av dig för mer info eller om du vill komma och titta! /Anna
Rabén & Sjögren. 1:a uppl. 1961. 176 s. Inbunden. Klotrygg. Nött pärm. Gott skick. Illustrerad med foton och teckningar i svartvitt. En mycket gedigen liten handbok, som innefattar både segelbåtars konstruktion, olika segels funktion, hur man seglar och utför olika manövrer. "Den som aldrig suttit i en båt kan ur denna bok hämta tillräckligt mycket kunskaper för att ledigt kunna umgås i seglarkretsar. Och även om det naturligtvis alltid är bäst och lungnast att ha med sig en van seglare under de första turerna, så skulle den seglingsbegåvade faktiskt kunna lära sig tekniken med hjälp av boken".