Allt till salu inom "liten vedspis"

Sortering:
Vedspis
Gislaved
2 dagar

Vedspis Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
vedspis liten
Sunne
22 dagar

vedspis liten Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
Båtsmanstorpet i Edsbro
Norrtälje
24 dagar

Båtsmanstorpet i Edsbro

3 000 000 kr
Blocket.se
Gästhus i Hedesunda
Sverige
10 år

Gästhus i Hedesunda

Hyrahyra.se
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Utomlands

Semesterhus uthyres, Egersund, 6 bäddar, 95 m2

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 år
Semesterhus (delvis renoverat 2010) med terrass, vinterträdgård och en liten gräsmatta. En vedspis ger behaglig värme under vistelsen. Omgivningarna är fantastiska för avkoppling och rekreation. Motorbåten, som hör till huset, ligger ca 100 m bort. Det betyder att på bara några minuter så är man ute på öppna havet. Det är inte heller långt till den kända laxälven Tengselva. Elgeröy fyr, Norges äldsta fyrtorn tar man sig till via en 2 km lång gångväg. Husägaren kan ordna cyklar efter förfrågan. På Elgeröy finns fina sandstränder. Sängen i sovrum 2 är 120 bred. Parkering ca 100 m.
0 kr
Hyrahyra.se
Övrigt  ·  Blekinge län

4:a i Karlshamn

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
En ljus och härlig 4-rumslägenhet på tredje våningen (ej hiss) i sekelskifteshus i Nya Stan. Två kakelugnar, vedspis, diskmaskin, badkar, liten balkong i söderläge. 2 Gemensamma uteplatser på mysig innergård varav en med kvällssol. Hyra 6349 kr/mån (kallhyra). Lägenheten är utrustad med luft/luft värmepump, 5 extra TV-kanaler ingår i hyran, ledig fr.om. 1 december eller enl. ö.k. Skriv lite om vem Du/Ni är och bifoga telefonnummer så hör vi av oss för eventuell visning.
6 349 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Stuga på tomt i Åkersberga

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Vinterbonad stuga på vår tomt uthyres tillsvidare. Hyran är exkl el. Delvis möblerad. Litet kök med kyl/frys, vedspis. Tv rum med liten kamin, sovdel med 3 garderober, litet arbetsrum, inbyggd veranda, toalett med dusch och tvättmaskin. Uthyres till 1-2 personer. Katt är ok men inte hund då vi har andra djur på gården. Nära till bussar mot Åkersberga/Norrtälje/Danderyd. 5 km från Åkersberga. Inflyttning från 1 januar eller något tidigare om behov finns.
0 kr
Blocket.se

Mysig Stuga Uthyres

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Mysig liten stuga på ca 50 kvm uthyres strax utanför Nyköping. Ca 5 min med bil till Gumsbacken. Bra kollektivtrafik. Fint Kök med charm och vedspis, lagom stort vardagsrum med sovalkov. Egen uteplats ! Uthyres från 1 mars- Vid intresse maila gärna och skriv lite om dig/er och skicka gärna med bild dock inget måste . Eller Ring på 076-946 90 07 Alla svar beaktas.
0 kr
Blocket.se

Äldre stuga i Bräcketrakten

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Liten stuga byggd 1907 med kök, storstuga och en liten kammare på ovanvåningen uthyres veckovis eller enl. överenskommelse. Stugan är möblerad för självhushåll och har 4- 6 bäddar. Kyl, frysfack och micro. Elspis och en vedspis som står för den huvudsakliga uppvärmningen, det finns även elvärme. Duschkabin och toalett. Ligger på en liten gård med hästar och diverse mindre djur. Möjlighet till ridning och turer med häst finns. Stugan är djur och rökfri för att undvika problem för allergiker. Mycket naturskönt och lungt läge 15 minuter från sämhälle och 30 minuter från slalombacke. Ring för mer info, bokning och pris.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj