Quantcast
Till salu inom: ”

liten vedspis säljes

Tidigare annonser till salu

Semesterhus (delvis renoverat 2010) med terrass, vinterträdgård och en liten gräsmatta. En vedspis ger behaglig värme under vistelsen. Omgivningarna är fantastiska för avkoppling och rekreation. Motorbåten, som hör till huset, ligger ca 100 m bort. Det betyder att på bara några minuter så är man ute på öppna havet. Det är inte heller långt till den kända laxälven Tengselva. Elgeröy fyr, Norges äldsta fyrtorn tar man sig till via en 2 km lång gångväg. Husägaren kan ordna cyklar efter förfrågan. På Elgeröy finns fina sandstränder. Sängen i sovrum 2 är 120 bred. Parkering ca 100 m.
En ljus och härlig 4-rumslägenhet på tredje våningen (ej hiss) i sekelskifteshus i Nya Stan. Två kakelugnar, vedspis, diskmaskin, badkar, liten balkong i söderläge. 2 Gemensamma uteplatser på mysig innergård varav en med kvällssol. Hyra 6349 kr/mån (kallhyra). Lägenheten är utrustad med luft/luft värmepump, 5 extra TV-kanaler ingår i hyran, ledig fr.om. 1 december eller enl. ö.k. Skriv lite om vem Du/Ni är och bifoga telefonnummer så hör vi av oss för eventuell visning.
Vinterbonad stuga på vår tomt uthyres tillsvidare. Hyran är exkl el. Delvis möblerad. Litet kök med kyl/frys, vedspis. Tv rum med liten kamin, sovdel med 3 garderober, litet arbetsrum, inbyggd veranda, toalett med dusch och tvättmaskin. Uthyres till 1-2 personer. Katt är ok men inte hund då vi har andra djur på gården. Nära till bussar mot Åkersberga/Norrtälje/Danderyd. 5 km från Åkersberga. Inflyttning från 1 januar eller något tidigare om behov finns.
Mysig liten stuga på ca 50 kvm uthyres strax utanför Nyköping. Ca 5 min med bil till Gumsbacken. Bra kollektivtrafik. Fint Kök med charm och vedspis, lagom stort vardagsrum med sovalkov. Egen uteplats ! Uthyres från 1 mars- Vid intresse maila gärna och skriv lite om dig/er och skicka gärna med bild dock inget måste . Eller Ring på 076-946 90 07 Alla svar beaktas.
Liten stuga byggd 1907 med kök, storstuga och en liten kammare på ovanvåningen uthyres veckovis eller enl. överenskommelse. Stugan är möblerad för självhushåll och har 4- 6 bäddar. Kyl, frysfack och micro. Elspis och en vedspis som står för den huvudsakliga uppvärmningen, det finns även elvärme. Duschkabin och toalett. Ligger på en liten gård med hästar och diverse mindre djur. Möjlighet till ridning och turer med häst finns. Stugan är djur och rökfri för att undvika problem för allergiker. Mycket naturskönt och lungt läge 15 minuter från sämhälle och 30 minuter från slalombacke. Ring för mer info, bokning och pris.