Quantcast
Till salu inom: ”

litet slagbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Div möbler

Norrbottens län

Tidigare annonser till salu

SKA FLYTTA FRÅN STORT TILL LITET. Behöver rensa ur.. Kommer att lägga ut en hel del till mycket låga priser Börjar här och nu: Slagbord: Slag bord i furu. Använt skick men helt okej.. Med klaffar utfällt så är bordet 167 cm. Bredd : 80 cm Höjd: 73 cm Med båda klaffar nerfällda mäter bordet 66 cm. Pris: 300:- Köks/matsalsbord. Helt i trä med gråmålade ben. Mycket fint skick. (Sparsamt använt med en heltäckande duk på) Höjd 72 cm Bredd 80 cm Längd 140cm Pris: 200:-
Ett slagbord som går att dubblera i storlek vid uppslagning. Bordet skall vara litet och petit men det är ok om designen är robust trots liten storlek. Färg spelar ingen roll dock ingen furu eller andra mycket ljusa träslag. Målade, slitna/flagnande möbler är också av intresse. Bordet behöver alltså inte vara i bra skick bara det är funktionellt helt i den mening att det går att använda som bord utan att behöva lagas först. Bordet skall finnas i direkt närhet till Borås och kan hämtas snabbt. Pris Max 500 kr
Lättplacerat och praktiskt slagbord med plats för minst 8 pers med båda klaffarna uppfällda, när båda är nerfällda är bordet nätt och litet men med gott om plats för två. Vitmålat med visst bruksalitage, lätt att måla om eller slipa till för en mer "shabby look". Mått: Höjd 72 cm Bredd 80 cm Längd 65 cm med båda klaffarna nere, varje klaff är 50 cm så med båda klaffarna uppfällda är bordet 165 cm långt. (Dekorationen på bordet ingår EJ.)
Fint stabilt litet slagbord/klaffbord med obehandlad yta. Handgjort av en möbelsnickare på 60-talet. I bruksskick och med ett par flisor i ena kanten på ovansidan (maila för detaljbilder). Fint som det är eller med ett lager av valfri lack. Ca mått: Höjd: 72.5 cm Bredd: 70 cm Djup med båda skivorna nere: 35 cm Djup med båda skivorna uppe: 128 cm Hämtas på Södermalm i Stockholm.
Nu ska det rensas här hemma.. har 2 äldre slagbord , 1 vedlår/vedlåda samt det lilla sideboardet. Finns en del annan små inredning som vi oxå gör oss av med.. är du intresserad av att veta mer om något, så skicka iväg ett mess eller mail.. Pris vita slagbordet 2500 kr, Pris det mörka slagbordet 1500 kr Pris vedlår/vedlåda 500 kr Pris lilla sideboardet 300 kr. Svar på sms eller mail..