Quantcast
Till salu inom: ”

litet sittbadkar säljes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Välplanerad lägenhet på andra våningen i mysiga Abrahamsberg. Du kommer in i en rymlig hall med rejäl klädkammare och kapphylla. Från hallen går du in i det lilla helkaklade badrummet med ett litet sittbadkar och fönster. Sovrummet och vardagsrummet ligger mot en lugn gård/skogsdunge. Från vardagsrummet kommer man ut på den lilla balkongen. Köket har sin gamla inredning bevarad med framförallt ett fantastiskt stort serveringsskåp som slukar allt! Ny kyl och frys, gasspis. Matsalen/alternativt extra sovrum har ingång från både kök och vardagsrum. 3 minuter till Brommaplan och tunnelbana. 10 minuter till natursköna Lillsjön med härliga promenadstråk. Lägenhetens storlek ca 56kvm.
Basic Badkarsskötbord med plastad dyna, 40x64 cm. Kan kompletteras med förvaringsfack på sidan eller så får man plats med skötbordsmadrass från ikea och då blir det plats med serveter och annat bredvid. Passar standardbadkar med invändig bredd på 56 cm. Sköthöjd, 43 cm över badkarskant. Jag har använt denna på ett litet sittbadkar och den har passat utmärkt! Är i fint skick! Nypris 995 kr Nu 450 kr
Litet badkar/ sittbadkar, med mått 70x100, som passar de flesta mindre badrummen. Säljes pga att jag fått en ryggskada och måste ha dusch. Badkaret är i två delar, och är lätt att bära. Fronten går att måla eller sätta kakel på om man vill piffa till den. Badkaret är i nyskick och köptes för 3år sedan på badrumsgruppen i Nacka. Nypris 8500 kr Säljes nu för 3000 kr Priset kan sänkas en aning om den hämtas omgående. Gäller ej vid skambud. Är mest tillgänglig via sms eller telefon. Bärhjälp ordnas av köparen.
En mysig genomgående lägenhet vid Zinkensdamm! Fastigheten är byggd i början av 1900-talet, fantastisk bra kommunikationer. Till T-bana knappt 1min. och buss 4 precis utanför porten. Lägenheten har fönstren mot Hornsgatan och mot gården. Bra planlösning, stort vardagsrum/sovrum, liten toalett med sittbadkar, klädkammare och ett litet kök mot gården. Högt till tak! I fastigheten finns gott om tvättstugor (5 stycken), stor fin innegård, bastu och festlokal. Stor källarförvaring ingår till lägenheten. Bra värd Olof Lindgren. Har bott i lägenheten i 12 år och trivs jättebra, men är nu i behov av större lägenhet. Vid 100% grönt byte, ring, så ordrar vi en visning!
Hej! Jag säljer ett vitt, fint litet sittbadkar i emaljerad stålplåt. Måtten är: Längd 104 cm Bredd 65 cm Höjd 55 cm Det rymmer drygt 100 liter vatten och kan anslutas till golvbrunn. Badkaret är i bästa skick! För att få en uppfattning om hur detta badkar ser ut kan jag hänvisa till Gustafsberg´s bild på badkar nr 1051 under rubrik Sittbadkar, då det liknar mitt sittbadkar. Om intresse finns är du välkommen att maila eller ringa till mej! Hässelby den 8 aug -14 Mvh Rose-Marie Andersson