Quantcast
Till salu inom: ”

ljuddämpare hatsan säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hatsan bt-65 PCP gevär fungerar fint, allt för att börja skjuta ingår. Fx pump (1650kr), vapen väska, axel rem, en liten ljuddämpare (ingen licens), full hastighets ventil ( licens krävs) den följer med i kartong brevid, orginal är borta men ny kostar runt 70kr.. följer även med lite kulor.. Byten är av intresse. Så som rc bil gärna större modell 1/5 1:5 Eller helikopter gärna den större :-) Sökord Luftvapen Hatsan Bt65 Elite PCP Mvh emil
Tänkte kolla intresset på min specialbeställda och monterade Hatsan 125 sniper med en utgångshastighet som slår alla tidigare luftgevär du testat. Detta gevär säljs med ljuddämpare samt kikarsikte och ställning för geväret så du skall kunna ligga ner vid skjutning. det ingår även en väska för geväret samt extra fjäder. Nypris på allt tillsammans e över 5000 kr då detta är en värre modell. Geväret hämtas i västerås! tveka inte hör av dig vid eventuella frågor eller funderingar 2200 kr.
Hejsan! Julklapps tipps? Som rubriken lyder har jag ett Hatsan at44-10 i caliber .22 (5.5) Bössan är i fint skick och skjuter mkt bra. Medföljer en FX pump fint skick även den. 4-16x50 mm Leapers sikte, med mildot. Grönt / Rött. Har även ett lasersikte jag kan slänga med med fästen. (nytt, aldrig använt.) Fästerna till optiken är köpta i Razerbacks butik och gav omkring 1000:- för bara festerna. Det medföljer även bipods (med fästen) och vapenrem. 3 st ventilpinnar, (8 joule, 10 joule samt 30 joule) Om du nu väljer att ha fullfartsventilen så smäller den en hel del, så skickar med en hemma svarvad (men bra gjord) "ljuddämpare" som fungerar mkt bra. (bra om du inte vill störa din grannar!) alltså, ett komplett luftgevär med massor med skjutglädje, bössa, pump, 2 x sikten, bipods, vapenrem, 2 st magasin samt lite kulor, 3 st ventil pinnar. Medföljer endel extra grejjor med, t.ex korn och lite sådant som inte sitter på nu, tackvare jag monterade min stora optik. Träffbilden på bössan är mkt bra! har varit kalas nöjd med bössan enda sen ja köpte den. Anledningen till att jag säljer den är att jag skjuter fjäder och pcp e inget för mig. för allt detta vill jag ha 5000:- har lagt ner runt 9000 för det. / Jocke Kan ven tänka mig byta mot fiddy, cross eller minomoto (sm)
Med fast pipa och underspännar-arm. Konceptet med justerbara kolvar, laddsystemet och inte minst Quattro trigger gör Dominator till en mycket vass utmanare i klassen. Modellen erbjuds i de tre vanligaste kalibrarna och finns med kolvar i syntet eller valnöt. Finns även med Lothar-Walther pipa som tillval. Gevärskolven har en justerbar kolvkam och går att individuellt anpassas perfekt för skytte med kikarsikte. Stocken är även inställbar i längd, medföljer gör 3 st mellanlägg för att finjustera längden på kolven individuellt. (se bild) Mycket vacker turkisk valnöt till kolvmaterialet! Nätskärning i pistolgreppet samt i framstocken vilket förhöjer skjutglädjen samt ökar på precisionen ytterligare, mer kontroll och mer känsla! "Guldplätterat" avtryckarblad! De är dessutom förberedda för vapenrem. Den korta 15,7" pipan levererar fin precision och är gängad med ½ UNF. Förberedd för ljuddämpare montage. Dominator 200 levereras med ett enklare benstöd, vapenrem och en shock absorber för kilspåret. Geväret har kilspår för både 11mm och weaver. Shock Absorber System - SAS En innovation som absorberar vibrationer och rekyl från kraftfulla fjädrar. SAS- systemet minskar påfrestningar på optiken och ökar vapnets livslängd avsevärt. Quattro Trigger Ett sofistikerat avtryck med en distinkt avfyrningscykel. QT har ett "äkta" tvåstegssystem, vars första steg minskar upphaket och därmed minskar släpet och ökar säkerheten. Samtliga vapen levereras i maximalt 10Joule utförande. Tycker man inte detta är nog, går det att uppgradera detta geväret med en trim-fjäder (licensfjäder) art.nr FP5956 vapnet blir då licenspliktigt först efter att ett fjäder byte utförts! Rekommenderar även samtliga kikarsikten av Bushnell Sportman-Serien till detta geväret, låga priser på kikarsikten med god optik som tillverkas speciellt till fjäderdrivna luftvapen som dessutom har en garantitid på hela 30-år..... 18-Års Åldersgräns tillämpas för alla luftvapen som jag saluför! Välkommen in i min nyöppnade butik på nätet! JagaMera Skogshagens Jakt&Skytte kan erbjuda er ett av Sveriges största utbud av Luftvapen..... Samt ett ständigt ökande sortiment på kvalitativa jakt & skytte-tillbehör till förmånliga priser! Gör ett besök in på webb-butiken..... www.jagamera.se Trevliga priser, riktigt bra produkter, samt kännedom och kunskap om de produkter jag säljer! Följ länken eller gå in på www.jagamera.se Den lilla kundvänliga butiken på nätet, med det stora utbudet! Skickar dagligen försändelser inom hela Sverige! En säker och smidig webb butik att göra dina inköp från! Nu även med kostnadsfria faktura utskick samt möjlighet till delbetalning upp till 24 månader! Webb-Shoppen är öppen dygnet runt! Välkomna/Håkan...
Luftgevär av märke Hatsan. Sparsamt använt, med kikarsiktet & ljuddämpare / balansvikt. Utgångshastighet: 199m/s Kikarsiktet: Hawke 4x32 BVSA!!!