Quantcast
Till salu inom: ”

ljuskrona stearinljus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer vi vår stilrena och vackra kökslampa! Den är utformad som en ljuskrona med 2 st glödlampshållare och 6 st hållare för stearinljus. Perfekt för att kunna variera ljuset om man vill ha bra arbetsbelysning eller stämningsfull mysbelysning. Materialen är frostat, vitt glas och borstad metall. Lampan är i mycket fint skick. Fler bilder finns, bl.a. på takfästet - maila om du är intresserad. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller vill komma och titta på den!
Söker nu efter en kärleksfull familj som kan ta hand om vår renrasiga Ljuskrona. Den har nyss fyllt tre år och är tillsynes rumsren om man behandlar den väl. Med en höjd på 110 cm och bredd på 82 cm så har den en enorm kapacitet som gör det möjlighet att hantera 6 normala stearinljus samtidigt. Väntar ihärdigt på någon kärleksfull familj som känner sig mogna för vår Ljuskrona. Prutning är ok med max 99:-
Säljer min ljuskrona för stearinljus och min stora väggklocka. På grund av flytt. Ljuskronan är köpt på dimoda från några år sen ord pris 600kr Säljes för 300kr Vid snabbaffär 200kr Väggklockan är köpt på nisses i Västerås sen några år sen ordpris 299kr. Säls för 200kr Snabbaffär 150kr Klockan är 55cm i diametern Har också en del småtavlor och änglar till salu
Kristallkrona / Ljuskrona. Vindsfynd / Arvegods. 5 ljushållare för stearinljus, med röda veckade manschetter. 6 ljuspunkter för elljus, förre ägaren har dragit ny el, men bara 2 lampor lyser. ?? Oputsad mässingstomme med stor patina. Massor av prismor av hög klass, bla 5st brilliantslipade 5x5cm, bottenprisma dropprisma 9cm lång. 70cm totallängd. 40cm i diameter. Titta på bilderna och bilda er en egen uppfattning. Skickas med BUSSGODS, fraktfritt !!, eller hämtas i Kristinehamn.
Säljer en väldigt trevlig 5-armad ljuskrona som är i sitt esse en mörk vinterkväll med tända stearinljus i. 500kr eller högstbjudande.