Quantcast
Till salu inom: ”

logitech g27 begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Biljardbord

Umeå
Nike skor

Stockholm
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Säljer nu min Playseat + Logitech G27, har haft den i 6 månader.. G27:an är bara 4-5 månader gammalt, innan det så hade jag g25. Säljs pga flytt till en ny lägenhet som är mindre, så det är brist på plats. G27:an fungerar båda till ps3:an och dator. har använts för F1 the game 2010 & 2011 OBS, BARA PLAYSEAT KOSTAR 4000 KR + G35:an 2700 kr + Shift holder 250 kr http://www.webhallen.com/hardvara/93849-playseat_evolution_solberg_edition_racing_seat-vit http://www.webhallen.com/hardvara/102260-logitech_g27_racing_wheel tänker inte skicka något.
En näst intill ny Logitech G27 Racing Wheel säljes. Den är använd 1 gång och inköpt i augusti via Webhallen. Säljes komplett med ratt, pedal och växelspak. Gedigen kvalitetskänsla i bygget och säljas på grund av ointresse av datorspel överlag. Nypris står att finna här: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=486244 Produktinformation från Logitech.se: Ratten simulerar försämrad dragkraft, tyngdkraft och vägunderlag på ett realistiskt sätt, och tack vare skruvdrevet kan du ta kurvorna i det närmaste ljudlöst. Force feedback ratta på riktigt. Den läderklädda och rejält tilltagna ratten (28 cm i diameter) ligger bra i händerna hela vägen från startlinjen till målflaggan. Två solida stålkullager i hjulaxeln ger suverän prestanda och oöverträffad hållbarhet. Prutning biter icke, jag är student! Kontrollerar mejlen frekvent och dagligen.
En näst intill ny Logitech G27 Racing Wheel säljes. Den är använd 1 gång och inköpt i juli via Webhallen. Säljes komplett med ratt, pedal och växelspak. Gedigen kvalitetskänsla i bygget och säljas på grund av ointresse av datorspel överlag. Nypris står att finna här: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=486244 Produktinformation från Logitech.se: Ratten simulerar försämrad dragkraft, tyngdkraft och vägunderlag på ett realistiskt sätt, och tack vare skruvdrevet kan du ta kurvorna i det närmaste ljudlöst. Force feedback ratta på riktigt. Den läderklädda och rejält tilltagna ratten (28 cm i diameter) ligger bra i händerna hela vägen från startlinjen till målflaggan. Två solida stålkullager i hjulaxeln ger suverän prestanda och oöverträffad hållbarhet. Prutning biter icke, jag är student! Skickas ej. Kontrollerar mejlen frekvent och dagligen.
Säljer mitt racingpaket pga tidsbrist och flytt. Paket 1 Playseat Evolution alcantara (3990:-) + Logitechs värstingratt G27 (2690:-) Pris: 5000kr Paket 2 Playseat Evolution alcantara (3990:-) + Logitechs värstingratt G27 (2690:-) + Playstation 3 160GB ink en handk (2190:-) + Granturismo 5 (349:-) + Dirt 3 (449:-) Pris: 7000kr Nypris: 9446Kr Allt inköpt den 2/1 -12 Givetvis är allt original och garanti finns till 2/1 -13 Provspelas innan köp /Martin
Mycket välbyggd och självbyggd spelstol för Logitech g25/g27(Kan funka för andra spelrattar också, men har inte provat). Logitech g27 ingår också, som är i mycket fint skick, kvitto och orginalkartong komplett med manual, sladdar osv. finns. Ratten funkar till pc, ps3 och ps2. Konstruktionen består av en TIG-svetsad stålram som är justerbar i längd/höjd för ratt och längdledd för pedalställ. Stolen är en riktig Sparco-stol som också är ställbar och är riktigt skön att sitta i under längre spelsessioner. Stolen saknar ett par plastdetaljer, men det är ingenting som påverkar funktionen utan är enbart kosmetiskt, reservdelar finns att köpa i annat fall. Stolen+ratten förhöjer spelkänslan oerhört i många bilspel, exempelvis dirt 2, dirt 3, Grid, gran turismo 5, osv. och det är nånting som måste upplevas. Det är därför jag med en tår i ögat säljer den. Säljes pga platsbrist, endast seriösa köpare. Ev. prutbar vid snabb affär. Ring gärna inte efter 22.00. MVH Eddie