Quantcast
Till salu inom: ”

logitech g27 blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min G27 inkl. ett Wheel stand pro till ett mycket bra pris! Grejerna är i toppskick och garantin på ratten går ut 2012-08-09. Logitech g27 är den bästa ratten du kan använda till PC, PS3 och PS2 (ett måste till Gran Turismo 5) Ratt stället är också riktigt bra och mycket rejält byggt med alla justeringar som kan tänkas. (Går lätt att fälla ihop och skjuta under säng eller ställa i en garderob) Länk: http://www.youtube.com/watch?v=bT4wIAiSxs0 Hämtas helst. Kan skickas men då betalar du frakten. Ring eller maila för mer information!
Playseat GT och logitech G27 i kanon skick. Allt är köpt nytt i Januari. GT stolen är mycket bättre än Evolution stolen pga att på GT stolen kommer hållaren för ratten upp från stolsittsen och inte nere ifrån pedalerna som det gör på Evolution stolen vilket gör att den kommer ivägen för benet om man nu vill bromsa med vänster foten vilket man ofta gör. Skickar även med WRC 2010 till PS3. OBS: Skickas ej. Pris:6000:- bvsa Tel:0704921588
Nu ska jag sälja min Playseat + min Logitech G27. Helt klart det roligaste sättet att köra bilspel på. Säljes pga barn och tidsbrist. Säljer detta som ett komplett set och kommer inte sälja varken ratt eller Playseat separat. Ratten inkl växelspak och pedaler inhandlades på webhallen i Julas för ca 3300:-. Logitech G27 är enligt mig den bästa ratten som finns på marknaden. Den fungerar till PS3, X360 och PC. Växelspaken har jag skruvat fast i sidan på stolen då det inte finns någon förmonterad lösning på denna stolen så det är en egen liten snabblösning.
G27 Racing Wheel från Logitech är en påkostad och avancerad ratt för PC, PS2 och PS3. Med pedalställ och så kallad "force feedback" för ökad körkänsla. Allt är i nyskick och fungerar precis som det ska! Orginal Kartong och kvitto samt tillbehör finns. Använd vid en "tillställning" vid ett tillfälle. Mycket info finns ang. ratten på nätet. Jag vill ha 2000kr POK. Jag Vet vad den kostar ny, så ni behöver inte höra av er med Nypriset.
Hejsan, gjorde en beställning på en G27a. Öppnade aldrig den då min dator inte fungerar så bra. Nu har bytestiden gått ut och jag tycker att det är en för dyr leksak för mig, och pengarna behöver jag till annat. Så... Nu har du chansen att få köpa denna ratt för 2000:- kronor! Ratten kan skickas om köparen står för frakten. Info om ratten: http://www.logitech.com/sv-se/gaming/wheels/devices/5184