Quantcast
Till salu inom: ”

lokal med övernattning säljes

Säljare

Partille
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lokalkontrakt i Alvik/Stora mossen överlåtes. Lokalen är på ca 35m2. Fint rum med parkettgolv och stort fönster i söderläge. Nyrenoverad stor toalett med dusch. Liten kokvrå. Stor hall. 3st garderober. Perfekt för veckopendlaren då övernattning är tillåten. Tillgång till tvättmaskin i källaren. Mycket nära till Tunnelbanan. Hyran ligger på 6.566kr i månaden. Tillträde sista Mars eller efter överenskommelse och efter värdens godkännande. Vad som krävs av dig är att visa upp en tillfredsställande kreditupplysning. Skriv lite om dig själv så hör jag av mig.
Om lokalen Öppen planlösning kontor på översta våningen. Två konferensrum med forcerad ventilation. Omgivning Täby Centrum 7 minuters gång avstånd. shopping, service och restauranger. Best Western Täby Park Hotel på samma gata erbjuder konferens, restaurang och övernattning. Kommunikation Roslagsbanan station Galoppfältet. Buss 627 går från Kista Centrum via Sollentuna station och Täby Centrum, stannar utanför fastigheten. Övrigt E18 mot Norrtälje avfart Täby C. Innan Täby C höger St Marknadsvägen förbi Täby Galopp sväng vänster mot Åkerby. Lokaltyp Kontor 270 m²
Välkommen på ett ridläger du sent kommer att glömma! Håtuna Ridskola erbjuder ridläger för dig som är knatte och mindre rutinerad till dig som vill rida mer träningsinriktat eller är vuxen. Dagläger eller övernattningsläger på olika nivåer. Håtuna ridskola har all ridundervisning i små grupper på trygga och välutbildade hästar. Håtuna ridskola ligger i vacker herrgårdsmiljö med uteridbana, ridhus och härlig natur för uteritter. Övernattning sker i nybyggda lokaler i anslutning till ridhuset. Välkommen att besöka Håtuna Ridskola för mer info eller titta in på www.hatunaridskola.se eller ring 0733-210815 Anmäl dig redan nu!
Vi är en familj från Stockholm, som på grund av arbete skulle vilja hyra en lägenhet på marknivå, en separat del av ett hus eller en mindre villa i Göteborg eller dess närliggande delar, t ex Mölndal, Partille osv. Det kan gärna vara en lokal med övernattnings möjligheter, en liten gäststuga eller ett fritidshus med innetoa och dusch. Inflyttning kan ske omgående. Inga ekonomiska problem. En parkeringsplats skulle vara perfekt, för vi har en bil. Två väluppfostrade katter som följer med. Hör av dig! Ring helst.