Quantcast
Till salu inom: ”

loksele säljes

Loksele

Skåne län

Tidigare annonser till salu

Tre fina lokselar i bra skick säljes med tillhörande bossar. 2000 kr styck eller alla för 5000 kr. Två sulky av äldre model båda utan hjul, en blå enligt bild samt en svart utan sits. pris förslag 1000 kr. En campbel sulky i bra skick 2500 kr. En svart sadel i bra skick 17 tum vid bom. 1000 kr Bilder kan mailas men ring oss i första hand då vi inte kollar mailen!
Äldre loksele säljes då den är för stor för min kallblodstravare, tyvärr! Hoppas att den kan komma till användning åt någon annan! Säljes för 1500 :- eller högstbjudande! Dock inte under det priset jag redan satt! Från övre lokrem till nedre lokrem= 58 cm Ställbart. Dragläder är 41 cm lång. Fler bilder finns vid intresse! Ps! Har sänkt från 3000 till halva priset!! Den är värd mer, men jag har inte plats för den, tyvärr!
Säljer två st lokselar ( 80 cm är lokorna totalt ) då min häst är för stor för dom. Den till vänster behöver byta nån rem men är annars i helt okej skick ! Ställbart dragläder max 30cm. 500:-. Den till höger är i mycket fint skick i lädret. Många utbytta remmar så den är som ny ! ( nästan iaf) Dragläder 30cm. 1700:- Passar nog nättare nordis eller varmblod. 2000:- för båda !
Procard trav vagn och ponny vagn. Har stått inne ponny vagnen går att ställa in i skaklarna så att den passar både À och b till liten c ponny. Fin vagn med skön komfort plats för piska och lätt att ta sig ur och i vagnen. Finns även styrstång. Pris för ponny vagnen 6800:- procarden är oxå i bra skick säljes för 7500:- Loksele passar ponny från b till liten c ponny pris 1500:-
Hovslagarverktyg säljes, passar perfekt för dig som ska bli hovslagarlärling eller om du bara vill ha verktyg för att kunna sätta på en tappsko. En liten vagn och ett ställ medföljer, stället är mycket praktiskt då du kan lägga hästens hov på den så slipper du mycket belastning. paket pris 1500 kr En äldre loksele, passar islandshäst, gotlandsruss m.m. pris 500 kr Ett par svarta jacksonchaps i fint skick storlek M. pris 300 kr Ring helst, kollar inte mailen så ofta.