Quantcast
Till salu inom

"nordsvensk säljes"

Butik Dalarnas län
11 år

Cirkushästen

Hyrahyra.se
Butik

Nordsvenska ortsboöknamn

159 kr
NYTT Bokus
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Den stora vreden: Nordsvenska öden ur häfd och sägen

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 år
Ur förordet av Ingeborg Nordin Hennels: "Den stora vreden" är en storslagen och av Norrlandsregionalism vibrerande historisk skildring med didaktisk dimension. Håller man i minner Högbergs övertygelsen att det föreligger ständiga pralleller mellan olika epoker, tycks romanen samtiigt handla om hans självupplevda Norrland som om den stora ofredens. På ett säreget sätt blir därför berättelsen en väv av myt och modernitet, hednisk magi och progressiv radikalism. Dek. laminatbd. Del 1-3 i en volym. Gidlunds förlag, 2006, 427 sid. Mycket gott skick
120 kr
Bokbörsen.se
Hästskötare  ·  Piteå

Söker ansvarsfull medryttare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Pga tidsbrist har jag nu tagit beslutet att skaffa en medryttare till min underbara 15åriga Nordsvensk. Han är snäll i alla lägen, älskar att få komma ut i skogen, vilket jag själv är lite dålig på och därför söker jag någon i första hand som kan tänka sig rida ut på honom 2-3ggr i veckan! Ser helst till att du är över 15år. Skicka gärna iväg ett mejl om du är intresserad och berätta mer om dig själv!
0 kr
Blocket.se
Häst  ·  Hörby

Nordsvenska brukshästar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
1. Mandora 22-93-0215 Född:-93 e:Brodd 1845 u: Donna Betäckt och UL-ad dräktig med Odar 1859 Söker trevlig sista familj för lugna skogsturer och pyssel 2. Bell-Mo. Valack, Född -09 e: Moklompen 1966 u: Florina 22124 3. Luffe. Valack född-10 e:Magaluffe 1893 u:Pärla 22802 För mer info om hästar och pris ring: 044-325138 0706-348820 Karl-Inge Karlsson OBS! Lånad mail. Endast telefonkontakt
12 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Jönköping

Nordsvensk 14 årig valack

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Pontus är en skodd 14 årig valack med stilfull täckning. Han har gått mestadels enbett med vagn och släde. Han är van vid trafik. Hela sommaren körde han turister två gånger i veckan. Han har ett väldigt driv i körningen och vill att det ska hända något. Jag börjar bli äldre nu och säljer honom då jag tycker att han är värd ett nytt yngre hem. Pontus kräver att du är bestämd vid honom i körningen, men som sällskapshäst är han väldigt lugn och harmonisk. Ring vanliga telefonen. Mejlen har jag lånat.
9 500 kr
Blocket.se

Faxeholm och nordsvensk medeltid. Ett idéseminarium i Söderhamn 11-12 april 1991.

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 år
Gävle, 1991. 90 s. Häftad i illustrerat omslag. Svartvita illustrationer. Kring Bottenhavet och Ålands hav, samt längs Finska vikens norra kust, ligger ett tiotal medeltida borglämningar. En av dem är Faxeholmen. Den ligger på en kulle långt inne i Söderhamnfjärden. 1986 gjordes en provundersökning på Faxeholm. Den följdes upp med en noggrann kartering och ytterligare undersökningar. I april 1991 arrangerades ett idéseminarium. Representanter för både borg-, kyrko-, agrar-, utmarks- och centralplats-forskningen liksom för forskningen kring admininistrativa struktruer och den marinarkeologiska forskningen bjöds in. Med bidrag av Mats Mogren, Anders Wallander, Stefan Brink, Ann Chaterine Bonnier, Christer Westerdahl, Anders Huggert, Per H Rahmqvist, Janken Myrdal och Eva Svensson.
140 kr
Bokbörsen.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord