Quantcast
Till salu inom: ”

lucas soffa room säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Room

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dags att göra om i källaren så vi måste göra oss av med världens bästa och skönaste soffa. Den är inköpt på ROOM i Stockholm så den är mycket hög kvalitet på den. Tyget är avtagbart på hela soffan inkl. kuddarna. Hela soffan går att plocka isär så det är lätt att transportra den. Måtten är (bxhxd) 240x70x130 så här får hela familjen plats samtidigt. Och den är jätteskön att sova i. OBS!! Bilden är dålig, tyget är blått OBS!!
Vacker ljusgrå soffa och pall från Room säljes. Soffa och pall är båda stoppade med dun och har avtagbar klädsel som just tvättats på kem. Soffa mäter 68 cm hög/100 cm djup/160 cm bred. Pall mäter 40 cm hög/70 djup/100 cm bred. Säljes för 2900 eller till högst bjudande, avhämtning senast tisdag 21 januari. Pallens höjd och bredd passar soffans sitthöjd och djup, så ställer du pallen längs med soffans kortsida går soffan utmärkt att sova på. En finfin soffa i gott skick!
Säljer en elegant och snygg howardsoffa från Room. Det är en av de större modellerna med klassiska drag och snygga ben/fötter. Den är svartgrå/svart i färgen och passar mycket lätt med andra färger i inredningen. Room har utbytbar klädsel så möjlighet att köpa till annan klädsel finns, 100-tals olika färger finns tillgängliga. Lite reva finns i mittersta sittdynans överdrag, dock inget som syns. Måtten är 85cm hög, 110cm djup och 250cm lång. Fotpall ingår med måtten 70*70cm, 37cm hög. soffan är ca 3år och i mycket gott skick. Riktigt skön att sitta i, lång så den kan användas som gästsäng, samt elegant för alla tillställningar. Ring om ni är intreserade.
Stor R.O.O.M soffa (Lucas), ca 5 år, nypris 29770 kr. Trästomme med nozagfjädring. Stoppning av högelastisk polyeter och polyesterfiber. Sittplymåer med fjäder/riven polyeter. Ryggplymåer med fyllning av fjäder/polyester. Avtagbar klädsel. Bra skick, ett litet hål i tyget på ryggen, en träbalk under har lossnat och behöver spikas fast igen. Obs! Stor soffa, 265x119x65. Underbar att sitta många i. En favorit i hemmet. Beige.