Quantcast
Till salu inom

"lucas soffa room säljes"

Uppsala
Idag

Soffa i gott skick

1 800 kr
Citiboard
Lund
Igår

Mio soffa

500 kr
Blocket.se
Idag

Soffa

2 500 kr
Blocket.se
Nässjö
Idag

Kanon fin soffa

650 kr
Blocket.se
Partille
Idag

Devansoffa skinn

2 000 kr
Blocket.se
Karlskrona
Idag

Ikea Ektorp böddsoffa 3 sit...

3 000 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Stilren divansoffa

1 500 kr
Blocket.se
Västerås
Idag

Persiska mattor, soffa och...

1 500 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

Bäddsoffa

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Stor och skön soffa från ROOM

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Dags att göra om i källaren så vi måste göra oss av med världens bästa och skönaste soffa. Den är inköpt på ROOM i Stockholm så den är mycket hög kvalitet på den. Tyget är avtagbart på hela soffan inkl. kuddarna. Hela soffan går att plocka isär så det är lätt att transportra den. Måtten är (bxhxd) 240x70x130 så här får hela familjen plats samtidigt. Och den är jätteskön att sova i. OBS!! Bilden är dålig, tyget är blått OBS!!
2 500 kr
Blocket.se

Soffa och pall från Room

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Vacker ljusgrå soffa och pall från Room säljes. Soffa och pall är båda stoppade med dun och har avtagbar klädsel som just tvättats på kem. Soffa mäter 68 cm hög/100 cm djup/160 cm bred. Pall mäter 40 cm hög/70 djup/100 cm bred. Säljes för 2900 eller till högst bjudande, avhämtning senast tisdag 21 januari. Pallens höjd och bredd passar soffans sitthöjd och djup, så ställer du pallen längs med soffans kortsida går soffan utmärkt att sova på. En finfin soffa i gott skick!
2 900 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Vasastan

Howard soffa från Room

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer en elegant och snygg howardsoffa från Room. Det är en av de större modellerna med klassiska drag och snygga ben/fötter. Den är svartgrå/svart i färgen och passar mycket lätt med andra färger i inredningen. Room har utbytbar klädsel så möjlighet att köpa till annan klädsel finns, 100-tals olika färger finns tillgängliga. Lite reva finns i mittersta sittdynans överdrag, dock inget som syns. Måtten är 85cm hög, 110cm djup och 250cm lång. Fotpall ingår med måtten 70*70cm, 37cm hög. soffan är ca 3år och i mycket gott skick. Riktigt skön att sitta i, lång så den kan användas som gästsäng, samt elegant för alla tillställningar. Ring om ni är intreserade.
0 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Värmdö

Room soffa

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Stor R.O.O.M soffa (Lucas), ca 5 år, nypris 29770 kr. Trästomme med nozagfjädring. Stoppning av högelastisk polyeter och polyesterfiber. Sittplymåer med fjäder/riven polyeter. Ryggplymåer med fyllning av fjäder/polyester. Avtagbar klädsel. Bra skick, ett litet hål i tyget på ryggen, en träbalk under har lossnat och behöver spikas fast igen. Obs! Stor soffa, 265x119x65. Underbar att sitta många i. En favorit i hemmet. Beige.
2 900 kr
Blocket.se