Quantcast
Till salu inom: ”

ludde nr1 havsöringsdrag säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Våran underbara kisse Ludde söker ett nytt hem. Säljes pga flytt. Han är en bondkatt på tio månader. Snäll mot allt och alla. Van vid barn i alla åldrar och hundar. Älskar att gosa i soffan och svarar varje gång man pratar med honom. Följer efter när man är ute och kommer när man ropar. Han är oftast med i köket när man lagar mat för att kanske kunna få sig en smakbit av det man lagar :) Med andra ord- en väldigt social kisse! Avmaskad två gånger. Han är van att vara ute och få gå ut när han vill. Hans saker följer med såsom låda och matskålar. Har du det rätta hemmet för Ludde? Hör av dig! Mail besvaras ej.
I sin nya humorbok Den som inte tar bort luddet ska dö! kastar komikern David Batra än en gång en närsynt blick på svenska folkets inneboende aggressioner. I sin förra bok visade David upp Sveriges argaste och roligaste tidningsinsändare. Nu kliver han ett steg längre in i folkhemmet och publicerar ett urval av de autentiska lappar folk satt upp i sina tvättstugor, trapphus och kontorspentryn runt i landet.Förlag: Frank.2008.Inbunden.128 sidor.Laminatband.Rikt illustrerad.Format 20x20 cm.Vikt: 416 g.Språk: Svenska.Absolut nybok.Frakt och förpackning 30 kronor.(DA).
Tyvärr måste Ludde få ett nytt hem då det hänt saker i familjen som vi ej kunnat förutspå så tiden Ludde behöver finns inte!! Han är en otroligt lättlärd kille som kommer när man kallar och gör sina behov utomhus. Otroligt barnkär och går bra ihop med andra hundar men är lite reserverad i början. Tycker om allt vad lek och bus heter och har uppskattat att gå på hundkurser. Ludde är en renrasig Papillon med stamtavla och är registrerad i SKK. Han är ca 25cm hög och väger 4kg föddes 2011-10-09.
Ludde nr1Havsöringsdrag
Ludde nr1 Havsöringsdrag långa modellen "fegis-färg"

... eller prova att söka på ludde drag