Quantcast
Till salu inom: ”

luftpistol baikal izh 46m säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Säljer nu min mycket fina kolsyredrivna luftpistol som jag aldrig använder. Köptes på impuls för drygt ett år sedan på Hobbex. Den är i ypperligt bra skick och det medföljer box att lägga pistolen i samt någon enstaka smörjpatron och kolsyrepatroner. Köptes för cirka 1800kr förra året och säljer den nu för 1000kr. Har slarvat bort kvittot men jag och köparen legitimerar oss ändå vid affär. Snabb och smidig affär eftersökes. OBS! Säljer inte till någon under 18år! Bild på pistolen kan skickas vid seriöst intresse Ring helst, svarar jag inte pga jobb så skicka ett sms så ringer jag upp.
Hatsan 25 SuperCharger Luftpistol är en utmärkt nybörjar luftpistol. Pistolen är robust konstruerad och enkel att använda. Den laddas genom att man bryter pipan. Pipan är räfflad och ska laddas med diabolokulor i kaliber 4,5mm (.177") Pistolen har hög effekt och för att reducera rekylen är pistolen försedd med ett rekyldämpande system som förbättrar precisionen. Frästa 9-11mm kilspår gör det enkelt att utrusta pistolen med kikar- eller rödpunktsikte. Quattro Trigger System, fullt justerbart trycke. Fiberoptiska riktmedel. Kaliber 4,5 ej licenspliktig. Jaktbutiken.se handlar sina varor från ledande svenska leverantörer i Sverige, vilket tryggar för god service och bra garantier. För mer information gå in på www.jaktbutiken.se Det kan vara värt ett besök. Tfn 0921-611 61
Båda pistolerna är lite använda och i mycket bra skick!! Översta pistolen: Luftpistol med spännarm och träkolv av lackerat trä. Mikrometersikte, fäste för kikarsikte, säkring i varbygel. maximum avstånd 100 m. Piplängd 150 mm. Utgångshastighet: 80 m/s. Kaliber: 4,5 mm. Vikt: 1,3 kg. Längd: 366 mm. Pris: 300:- Nedre pistolen: Hatsan M.25 4,5mm Pistolen är robust konstruerad och enkel att använda. Den laddas genom att man bryter pipan och den medföljande pipförlängaren gör att det krävs avsevärt mindre muskelkraft vid laddning. Pipan är räfflad och ska laddas med diabolokulor i kaliber 4,5mm (.177) Pistolen har hög effekt och för att reducera rekylen är pistolen försedd med ett rekyldämpande system som förbättrar precisionen. Frästa kilspår gör det enkelt att utrusta pistolen med kikar- eller rödpunktsikte. Vikt:1240g Totallängd:360-460mm Ammunitionskaliber:4,50mm Drivning:Fjäder Utgångshastighet:150m/s Oanvänt kulfång medföljer! Pris: 700:- Båda för 900:- !!
Luftpistol Hatsan 25 Supercharger, en av de kraftigaste fjäderpistolerna som finns på den svenska marknaden och som erbjuder maximal licensfri energi, 10Joule. För att kontrollera den, för en luftpistol, höga effekten har Supercharger försetts med en rekylabsorberande konstruktion (XRS) och Hatsans trevliga QT-avtryck. Quattro Trigger är ett kraftigt uppbyggt tvåstegs-system som erbjuder minimalt släp. Pipan är gängad i 1/2 UNF och för lättare omladdning medföljer en pipförlängare i aluminium. Luftpistolen har urfrästa 11mm kilspår för montage av kikarsikte/rödpunkt. Hatsan 25 Supercharger är en luftpistol som sticker ut! Denna luftpistolmodellen finns både i 4,5 resp. 5,5mm. Ord.pris: 1295:- Självklart kan ni även handla direkt i vår lagershop på Gässlösav. 35, Borås.