Quantcast
Till salu inom: ”

tävling luftpistol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej ska sälja min luftpistol det är en äldre baikal 4.5mm på grund av tappat intresse, den har gått många stora tävlingar och fungerar helt perfekt. har komplett förvaringslåda med skott hållare för tävling , förvaringsask med ett extra sikte och lite småsaker, piprensare. den är utgjuten efter min hand men man kan ta bort gjutningen om man skulle vilja. kan gå ner i pris vid snabb affär. kan skicka fler bilder vid intresse.
Hallå där, tänkte nu sälja min kära pistol pga att ja lagt ner karriären å den bara ligge å inte används. Pistolen är för högerhänta, det följer med ca 500 skott och en ask som de får plats 100 skott i och portföljen följer också med. Luftpistol ä i fint skick å man skjuter bra med den. Ring/smsa hellst kolla sällan mejlen SKICKAR DEN INTE
En Klassisk tävlings luftpistol av hög kvalitet. Använd flitigt av eliten på 70 och 80 talet. Det sägs att nån hade vunnit världsmästerskap med en sådan. Mycket enkel uppbyggnad baserad på standard detaljer O-ringar o.s.v. Man komprimerar luft med en hävstång, inga CO flaskor eller patroner. Avtryckaren fullt Inställningsbar. Har haft den för att träna för licens (25 år sedan). Har legat sedan dess. OBS! Tänk innan du svarar. Det är ingen lattjo pryl utan en seriös tävlings luftpistol.
Helt ny oanvänd Walther Lp400 Alu säljes till pangpris. Inte avlossat ett enda skott. En pistol för den som vill ha det absolut bästa som finns på marknaden! Köpt på Staffans Vapen 2014, pris 15800 kr inkl väska! Säljes på grund av brist på tid för träning och tävling. https://www.youtube.com/watch?v=5CrgniBvT2A Min är vänsterfattning men det går givetvis att byta kolv. Passa på och fynda nu! Prutat och klart. Mer info på engelska http://www.carl-walther.de/cw.php?lang=en&content=products&sub=1&subsub=11&product=1478
Tävlings vapen med 2 lufttuber, köpt hos sportec 2009. Nilkolv medium höger skytt, kolven kan lätt bytas för att passa dig! Komplett med väska och handpump. Inga repor eller annat slitage då den bara har använts under vinter säsongen.