Quantcast
Till salu inom: ”

luftpistol zoraki hp-01 long 5.5mm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Damen skor

Gävle
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min luftpistol som jag endast skjutit ca 10 skott med! Mkt lite använd. ZORAKI HP-01LUFTPISTOL 4,5MM HÖGER Helt nyutvecklad rekylfri version av en PCP pistol där man pumpar upp trycket 1-3ggr. Utrustad med fullt justerbart kolvgrepp och avtryckare för bästa precision och träffbild. En mycket bra pistol för lite mer avancerat prickskytte och regelbunden skjutträning. Utrustad med både rail och picatinny, fullt justerbart bakre sikte och korn. 1 pumprörelse ger ca.120m/s, 2 pumprörelser ger ca.160m/s, 3 pumprörelser ger ca.190m/s. Levereras i praktisk förvaringsväska. För högerskyttar. 2 olika paket skott medföljer. Kan skickas i hela landet med posten för en kostnad på 150kr. Jag ansvarar ej för postens handtering, men paketerar det väl!
Hej! Ska sälja 3 luftvapen alla är licensfria och är cal. 177 (4,5 mm). Det ingår en burk ammo till samtliga (500 st/ask). Överst på bilden: Norica Marvic 2.0 Ingår gör mjuk vadderad väska och kikarsikte 3-9x44 Skicket är bra finns några märken. Pris 1800:- Mitten på bilden: SÅLD Nederst på bilden: Zoraki HP-01 long. HÖGERHÄNT! Ingår case olja och piprensare. Skicket är bra. Pris 1800:- Samtliga luftvapen kräver att du är 18år! Priserna är inte prutningsbara och därför ber jag er att inte ringa om ni ska pruta. Kollar mejl och sms. Med vänlig hälsning Alexander
Hej! Säljer en mycket trevlig och rolig luftpistol i kaliber 5,5 mm (.22) Den har pumpmekanism (pcp lufttryck) Köptes ny i Juli/Augusti 2013 och jag har knappt använt den så det finns inga repor eller hack i den. 2 st ringar för montering av kikarsikte medföljer. Kan skickas. OBS! Licensfri men jag säljer inte pistolen till personer under 18 år.