Quantcast
Till salu inom: ”

lycksele bäddsoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bäddsoffa

Gävleborgs län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En bäddsoffa från Ikea enbart använd vid ett fåtal tillfällen säljes. De flesta bäddsoffor är obekväma men den här är riktigt skön att sova i, passar perfekt i mindre utrymmen med en bredd på 140 cm http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S39840039# Storlek Bredd: 142 cm Djup: 100 cm Höjd: 87 cm Sitsdjup: 60 cm Sitshöjd: 39 cm Madrasslängd: 188 cm Madrassbredd: 140 cm Tjocklek madrass: 10 cm Nypris 2895:- nu 1400:-
En 2-sits bäddsoffa som är perfekt för ungdomsrummet eller gästrummet. Det finns en svart klädel till, som du får på köpet. Jag har varit väldigt nöjd med bäddsoffan och väldigt skön att sova i. Jag säljer den då jag behöver byta ut den till en större. Bredd: 142 cm Djup: 100 cm Höjd: 87 cm Bäddlängd: 188 cm Har du några frågor är det bara att maila eller ringa.
Jag säljer min IKEA Lycksele bäddsoffa på grund av flytt. Tvåsittssoffa som kan bäddas ut till dubbelbädd, madrass ingår. Perfekt skick. -- I am selling a beige IKEA Lycksele bed-sofa (2 seats, including mattress) in very good condition, because I am moving out of Sweden. size : 142 x 100 x 87 cm (sofa position) 140 x 188 cm (bed position) Soffan ligger i Lund / the sofa is in Lund. /Sébastien
Bäddsoffa Lycksele från Ikea i fint skick, inte så mycket använd. På madrassen har vi haft ett madrasskydd för att hålla madrassen fräch, och detta skickar vi med vid försäljningen. Mått: bredd 142, djup 100 och höjd ca 87. Ljusbeige tyg som är lätt att ta av vid bäddning, och lätt att tvätta i 60grader. Det finns några lite mörkare fläckar på tyget på ryggstödet (det man sitter med ryggen mot), se bild 3. (Extra tygöverdrag finns att köpa på Ikea från 395kr) Perfekt att ha som extrasoffa och övernattning till gäster.
Hej, Vill nu sälja min bäddsoffa som jag nu haft ett tag. Den är väldigt sparsamt använd. Den fungerar till 100% och inget är trasigt eller så. Är på väg och köpa säng och då kommer jag inte få plats med bäddsoffan i min etta, annars hade jag behållit den faktiskt. Utfälld soffa. Bredd: 140 cm Längd: 188 cm Priset är prutat och klart, inget snack. Den som ska ha den får komma hämta den, ta me nån som kan hjälpa bära. Mejla ditt intresse så hör jag av mig direkt.