Quantcast
Till salu inom: ”

märklin 37415 2stk rc4 green cargo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Märklin

Kristianstad
Kransen

Lilla Edet
Kransen

Lilla Edet
Tidningar

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Presentation Vi söker en trafikstyrare för uppdrag hos Green Cargo i Hallsberg. Uppdraget, som är på heltid och startar omgående, är ett "hyr-först" vilket innebär att du först är anställd av Poolia men senare kan komma att få anställning hos kund. Arbetstiden är förlagd till tre skift, vi söker därför dig som kan arbeta både dag och natt. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.
Green Cargo söker skicklig SÄLJARE till Umeå Din huvuduppgift är att bearbeta nya kunder inom segmentet medelstora till större företag. Du kommer att bearbeta via telefon och personliga besök. Du kommer att träffa och göra affärer med beslutsfattare på ledningsnivå, men även användare. Du ingår i en organisation med effektiva resurser och gedigen erfarenhet av transporter. Du får support från företaget att ta fram lösningarna och ditt fokus ligger på kundrelationer och att säkerställa affärerna på både kort och lång sikt. I arbetet ingår att du ansvarar för ett säljdistrikt, vilket innebär ett antal resdagar och övernattningar per vecka. Du förväntas ha en hög aktivitetsnivå på fältet.
2 st Brio Sitty Limited Edition - Green/silver inklusive sele, sufflett, regnskydd och sportratt Enkla att fälla ihop och smidiga att ta med sig på resan. Ställbart fotstöd. Kraftiga hjul för stabil färd, lätta att ta av. Förvarings- och transportspärr. Smuts- och vattenavstötande textil. Reflexband 3M™ Scotchlite™ finns på handtagsbågens tyg och runt hela varukorgen för bättre synlighet. Avtagbar och tvättbar klädsel. Vadderad klädsel med huvudkudde och mjuka armstödsdynor för extra komfort. OBS! till en av suffletterna är ett fäste defekt men fullt funktionsdugligt. Årsmodell: 2009 Pris 800 kr styck (ord pris 1900 kr)
QNAP AIO, externt NAS-kabinett för 4x2,5"/3,5" SATA-hårddisk, SATA 3Gb/s, 2xGBLAN, 2xeSATA, 2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, RAID 0/1/5/5+spare/6/10/JBOD. Det sitter 2st WD Green 3TB diskar monterade nu som följer med. Externt lagringskabinett för nätverket där man kan sätta upp den som en NAS-enhet eller en SAN-enhet via iSCSI. Utöver att det är ett lagringskabinett för nätverket är det en fullfjädrad server för media, DLNA och FTP samt BitTorrent-klient, lagring och backup. Via USB-portarna kan man även dela ut skrivare och andra enheter på nätverket. Det går även att göra backuper till extern USB-lagring. 1x90mm fläkt på baksidan sköter kylningen. Smidiga appar för smartphone. CPU: Marvell 2,0GHz. Minne: 16MB flash+1GB DDR3. Mått(BxDxH): 180x235x177mm. Säljes pga tappat intresse, inköpt Februari 2014 för 6500:- Kan pruta något vid SNABB affär.
märklin 37415 2st RC4 green cargo