Quantcast
Till salu inom: ”

söt hm hund tröja 122 128 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Adidas jacka

Sundsvall
Skön tröja

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej jag heter hilda och är en super söt och go liten tjej, jag är en liten blandras hund, min mamma är 50% pappilon och 50% chiuhuahua och min pappa är 100% shitzhu, jag är van vid andra hundar och katter, väldigt barnkär och gillar att mysa, tyvärr måste jag hitta ett nytt hem då det inte finns tillräckligt med tid till mig där jag bor nu och då min matte och husse är väldigt kräsna tillåter dom inte att jag flyttar till vem som helst den/dom jag flyttar till ska vara snälla hundvana och att jag inte ska behöva flytta igen.. + att jag kan vara själv hemma, och jag snart är 4månader gammal, vill du bli min matte/husse? ring, skicka sms eller maila med mig följer även alla mina saker och papprerna på mig...
Min lilla chihuahua/dvärgpinscher tjej har för mycket kläder och jag säljer nu lite som hon inte använder/passar henne. Kläderna passar till en ca 2-3 kg hund. Jag kan mäta plaggen vid behov. Tröjan i övre v. hörnet är av märket Flamingo och är en stickad polo. Tröjan i övre h. hörnet är av märket Doggydolly stickad polo i storlek XS. Jackan nederst i bilden är av märket Doggydolly och är i storlek XS. 3 stycken fina och prisvärda plagg till din hund för bara 200 kronor Kan skickas om köparen betalar frakten.
Säljer nu min söta & goa Bella. Bella är en hund på 3 år den 18/4 , ras Shitzhu 25 % 75% Pappillion. Haft sen valp och är så go. Men har nu en son på 15månader , en sjukdom och heltids jobb. Vilket gör att lilla Bella kommer i skymundan, det märks på henne i att hon skäller för uppmärksamhet. Men hon är otroligt gosig och rar mot sonen, men har så dåligt samvete mot henne och vill hellre hon kan komma till ett par som vill ge henne tid eller en ensamstående som bara kan bry sig om henne. Hon är ej steriliserad och har inte försäkring just nu. Säljer henne för 5000kr Ingår koppel, sele, en rosa tröja, reflex väst.
Underbar grå tröja med söt hund och strass, HM stl 122/128
Söt hm hund tröja stl 122/128