Quantcast
Till salu inom: ”

mässing stämplar sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

halsband retro

Stockholm
Nya Inlines

Mölndal

Tidigare annonser till salu

ICA förlaget. 1 uppl. 1977. 288 s. Inbunden. Förlagets dek laminerade kartonnage. 27x19,5cm. 840 gram. Gott skick. Rikt illustrerad. Ur baksidestexten: I STORA SAMLARBOKEN har vi inte tagit med så mycket av detdyrbaraste och "finaste" antikviteterna från 1700-talet och tidigare, sådana som idag betingar skyhöga priser och som många söker efter som investeringsobjekt. I stället har vi lagt huvudvikten vid vardagslivets antikviteter, bruksföremål av trä, porslinet som man åt på, koppar, mässing och tenn, som förr var oumbärliga material på bordet och i köket, enkelt hopsnickrade allmogemöbler o s v. Alla dessa föremål har mycket att berätta om vardagsliv i gångna tider.
hej alla glada! Jag säljer bort mormors skedar ocg gafflar i silver. Det finns stämpel på dom KC sedan en stämpel nästan rund och siffror jah kan tyvärr inte se dom. även vad jag tro är antingen mässingsskedar eller koppar skedar. 8st kaffeskedar med namnet EVY på sedan några 4st gafflar antagligen 2 st dessertgafflar och 2st ost och skinkgafflar till frukost bordet. 5st mässing eller koppar skedar dom har också stämpel men utan namn på. ring eller smsa.
Sadeln är gjord av en polsk sadelmakare under andra halvan av -40 talet. Stämpel finns. Sadeln är restuarerad och är i fullt ridbart skick. Hela sadeln är gjord i skinn och med orginalstigbyglar i mässing. Rejält träns tillkommer, det med ett riktigt bett i mässing. Det är en bladsadel som passar perfekt på ett bredare häst med vid mot x vid. Filtpad sitter fastknuten i fram och bakvalv men kan lätt tas bort för rengöring alternativt byte till en annan. Ett riktigt fynd!
Koppar, mässing, tenn, silver, glas, porslin, pynt, prylar, klockor, smycken, möbler, renovering, vård, stämplar, priser, antikbodar. Inb dek pbnd 4:o 1978 Isbn 91-534-0428-9. 288s. En hand för secondhand köparen
ICA-Förlaget. 3 uppl. 1972. 111 s. Inbunden. Gallrat biblioteksband, stämplar, kortficka.. 20,5x14cm