Quantcast
Till salu inom: ”

kinesisk nakenhund valpar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 naken hanar och en pufftik söker egna hem Veterinärbesiktigade vaccinerade Chipmärkta Avmaskade Dolda fel försäkrade i 3 år och med sig får de: Stamtavla från SKK Livslång support Dessa valpar är efter hälsotestade enl SKK's och rasklubbens rekommendationer valparna är genetiskt fria från PLL dvs föräldrarna är testade som clear och ögonlysta u.a chinese crested dog/ kinesisk nakenhund är en allergivänlig ras som passar de flesta men dock ej alla Skriv/ring och berätta lite om vad du kan erbjuda en valp från oss .
Leveransklar nästan rumsren Veterinärbesiktigad vaccinerad Chipmärkt Avmaskad Dolda fel försäkrade i 3 år och med sig får de: Stamtavla från SKK Livslång support Dessa valpar är efter hälsotestade enl SKK's och rasklubbens rekommendationer valparna är genetiskt fria från PLL dvs föräldrarna är testade som clear/normal och ögonlysta u.a chinese crested dog/ kinesisk nakenhund är en allergivänlig ras som passar de flesta men dock ej alla Skriv/ring och berätta lite om vad du kan erbjuda en valp från oss
nästan rumsrena till varaktigt hem Veterinärbesiktigade vaccinerade Chipmärkta Avmaskade Dolda fel försäkrade i 3 år och med sig får de: Stamtavla från SKK Livslång support Dessa valpar är efter hälsotestade enl SKK's och rasklubbens rekommendationer valparna är genetiskt fria från PLL dvs föräldrarna är testade som clear/normal och ögonlysta u.a chinese crested dog/ kinesisk nakenhund är en allergivänlig ras som passar de flesta men dock ej alla Skriv/ring och berätta lite om vad du kan erbjuda en valp.
3/4 Chinese Crested och 1/4 Papillon. Istället för en påskhare, varför inte en underbar liten påskvalp? Tre nakna käcka gossar och en ljuvlig liten pufflicka. Sociala och trevliga. Älskar att gosa och pussas. Födda 30/1, uppväxta i hemmiljö med en massa kärlek, katter och "oljud". Valparna kommer att vara avmaskade, vaccinerade samt chippade vid försäljningen. Den 25 mars kan valpen lämna hemmet då den är 8a veckor. Välkomna att komma och titta, vill du tinga ber jag om 2000 kr i handpeng. Ring eller skriv innan.
2 st blandrastjejer söker nya hem! De här underbara valparna är en korsning av Kinesisk nakenhund (moder) och Jack Russell (fader) och är födda 12/2. Den ena är helt bepälsad medans den andra är nakenfis och endast är bepälsad på huvud,lite på ben och svans. De är leveransklara v.15 då de är 8v.gamla,och är då enl.SKK´s riktlinjer: vaccinerade avmaskade chippade vet.besiktade tele:Eva-Lotta 0708-193874