Quantcast
Till salu inom: ”

maclaren transportväska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket bra barnvagn i bra skick. Komplett med instruktionsbok, regnskydd, åkpåse och transportväska. Sitsen har flera lägen och kan fällas till så gott som plant läge vilket gör att det går bra för barnet att sova i den. Handtagens höjd är justerbara. Åkpåsen är Maclaren original och är nästan aldrig använd. Transportväskan är idealisk för t.ex. flygresan. Pris för allting: 1400 kr.
Maclaren Twin Techno XT dubbelbarnvagn i svart säljes. Det ingår en transportväska också. Använd tre veckor. Gott skick. 5-punktsbälte för extra säkerhet Avtagbar och maskintvättbar klädsel och säte Sufflett med solvisir, regnskydd, axel- och huvudskydd Resår i fickor, regnskydd. Reflexer för extra säkerhet på natten Två oberoende huvor Låsbara främre hjul Fotmanövrerad parkeringsbroms Bärrem eller handtag för enkel förflyttning Passar från c:a 3-4 månader till c:a 30kg Bredd 76cm Totalvikt endast 12,2kg. Hjulstorlek: 15,2 cm Ring eller maila gärna om ni har några frågor.
• Välvårdad, smidig och lättkörd barnvagn. Enkel att fälla upp/ner. • Sparsamt använd sedan 2006 och alltid förvarad inomhus. • Fullt liggläge med löstagbar kudde för mindre barn. • 5-punktsbälte. • Dubbla, stadiga, ställbara/låsbara större hjul. • Justerbara handtag. • Fotbroms. • Infällt regnskydd på suffletten. • Medföljer: transportväska, original-regnsskydd Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fantastisk resesulky i bra skick. Är från 2009 och har använts enbart vid sommarresor, dvs en gång per år. Är väldigt lätt och smidig, speciellt ihopfälld blir den mindre än en enkelvagn. Följer med två tunna dynor så att man kan ändra färg om man vill. Följer också med myggnät och Maclarentransportväska med hjul. Har inte använts sen sommaren 2012 och servades på Barnens hus i april. Pris 1800. Smsa gärna om ingen svarar. Kollar mailen ofta.
Svart Maclaren Techno XT 2013. Köpt i september och endast använd ett fåtal gånger - som ny!! Säljes på grund av att vi fått en likadan i present. Kvitto finns och i köpet ingår även ett helt oanvänt regnskydd och en transportväska, båda i obruten förpackning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.