Quantcast
Till salu inom: ”

stokke prampack resväska barnvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barnvagn

Göteborg
Barn vagn

Varberg
Barnvagn

Stockholm
Barnvagn

Sigtuna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer våran StokkePrampack aldrig använd, prislapp fortfarande hängandes på, semester ställdes in sen växte barna upp och tröttna på vagnen. Den ultimata resväska, transportväska, rullväska för barnvagn eller sulky. Den skyddar eran vagn och är super lätt att både bära med sig och packa in barnvagnar i. Helt godkänd av samtliga flygbolag som en resväska för vagn, man slipper dessa löjliga plastpåsar att lägga vagnen i som sen ändå kommer fram som en boll! Den kommer dessutom checkas in som en väska, dock ändå under vagn kategorin så man inte förlorar sina visst antal väskor som man annars har!
Vi säljer vår PramPack som vi använt en gång på en resa till Thailand. Vi hade med oss vår Teutonia Mistral S liggvagn och det fungerade toppen. Prampack är en robust resbag på hjul, speciellt anpassad för att skydda barnvagnar vid transport och resor. Den har inbyggda skenor som fungerar som ett mycket bra skydd för din barnvagn. Prampack passar de flesta normalstora barnvagnarna på marknaden och rullar lätt ihop som ett liggunderlag då det inte används.
Smidig väska som passar till alla(?!) barnvagnar på marknaden. Den skyddar din vagn på resan och du checkar in den gratis på flygresan. När den inte används packar man ihop den så den tar lite plats att förvara. Väskan rymmer förutom barnvagn även annat man behöver på resan med barn, tex blöjor, flytväst, barnmat! Vi har tyckt att det varit väldigt smidigt att ta med vår vanliga vagn (skönt att slippa köpa "resevagn") på resan då vi kunnat packa ner den i prampacken! Fint skick! Från rök och djurfritt hem. Nypris 1599 kr.
Resväska/Skyddsväska med hjul till barnvagnen. Passar de allra flesta modeller och märken då den är stor och rymlig. Lätt att packa ner vagnen i och lätt att förflytta då där är både hjul & handtag på den. Väskan är använd ca 2-4 ggr så den är lite smutsig - inget som påverkar funktionen dock. Bilderna är lånade - mejla/ring om ni önskar andra bilder! För mer info: http://www.stokke.com/en-gb/portable-and-travel-accessories/stokke-prampack/protect-your-pram.aspx Pris: 700kr Köparen betalar eventuell frakt
Skydda din barnvagn på resan med en PramPack Ord Pris: 1399:- NU PRIS: 1295:- PramPack är en unik rullväska, designad för att skydda barnvagnar under transport. Passar nästan alla typer vagnar, och kan rullas ihop när den inte används. Finns i lager för omgående leverans! Vi på Babyexperten erbjuder proffsig service, snabba leveranser och låga priser! Öppettider: Vardagar mellan 11:00 och 18:30 Lördagar mellan 11:00 och 15:00 Välkommna in till vår butik på Sveavägen 138, T-bana Odenplan/Rådmansgatan!