Quantcast
Till salu inom: ”

madrass 160x200 billig resårmadrass säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi ska flytta till en mindre lägenhet och säljer lite saker som inte kommer få plats på det nya stället! 2 bäddmadrasser från ikea (Tafjord & Tveit), köpta för ca 5 månader, nästan som nya. Ska säljas då det införskaffats en stor madrass istället. Mått: 90 x 200. Pris: 500 kr per madrass. Sängsram i massiv furu för resårmadrass. 160 x 200. Går att lägga i en eller två madrasser. Pris 500 kr. Allt i gott skick, hämtas i Bredäng.
Dubbelsäng från IKEA säljes. Billigt pris för vi vill få den såld direkt. Resårmadrassen är en hel 160 x 200 madrass, så det är ingen skarv i mitten som märks om man har två 80 cm madrasser. Bäddmadrassen är mindre än ett år och är IKEAs tjockaste på 7 cm. Ramen och borden är i samma serie och ingår. Ramen kan ni skruva isär så att det är lättare att frakta för er om ni så önskar. Hämtas på plats, vi har verktyg så det går att skruva isär om ni vill det.
SNABB AFFÄR! Sängarna måste bort senast på söndag 23/9! Fin dubbelsäng från IKEA, komplett med två resårmadrasser och bäddmadrasser. Madrasserna är Jysks "Plus B10". Bäddmått: 160x200. FYND: 500 kr Sänglampa från IKEA (se bild). Pris: 50 kr Två resårmadrassser inklusive bäddmadrasser (Jysks "Basic B20"). De har använts som tv-soffa i vårt sommarhus under tre somrar = lite använda. FYND: 250 kr/st. Skicka e-post om du är intresserad! Mvh Emma
IKEA Sultan Storfors resårmadrass 160x200 med Sultan bäddmadrass och fyra ben i björk. Sängen och madrassen köptes 2010 och är i mycket bra skick. Mejla eller smsa om du vill kontakta mig under dagen. Det går mycket bra att ringa efter klockan 17. Sängen hämtas i Midsommarkransen efter kl. 18.00 eller lördag/söndag. (Tänk på att vi har en katt i fall du är allergisk!)
Vi säljer nu en resårmadrass 160X200 billigt i hopp om att någon vänlig själ vill komma och hämta denna ifrån vårt tragiskt överfulla förråd. Vi har katter och dessa klöste tyvärr på hörnen så detta är en klar skvank som madrassen har den är dock fullt fungerande för det, behöver bara köpas ett överdrag till så ser den fin och fräsch ut igen. Bäddmadrass medföljer ej. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.