Quantcast
Till salu inom: ”

resårmadrass 190x90 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Adria 663 UK
F
Linköping
Säng 90x200

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi rensar ut lite ur lägenheten och beslöt att denna knappt använda vändbara resårmadrass från IKEA med måtten 140x200x20 cm skulle få ett nytt hem. Modellen heter Sultan Högbo, och det finns en liknande modell på IKEA nu som heter Sultan Huglo (som dock är något tunnare). Den är mycket skön att sova i och har många bra år kvar. Med gemensamma krafter lyckade jag och sambon att brotta ner den så att den kan hämtas rullad/vikt så den går in i en vanlig bil om man vill. Vi vill ha 400kr för den. Välkomna att höra av er om ni undrar över något eller vill komma och köpa den. Nås lättast via mejl, men telefon går också bra. Vi har också en tvbänk/skåp som heter Benno från IKEA (den är i björkfanér med glasdörrar som dock är solblekt efter där tv'n stått) samt en Enetri hylla i ekfanér som vi söker nya hem till. Fler bilder kan mejlas vid intresse. Har även annons på tröjor, mobiltelefoner och boxningssäck ute på blocket. Katt och hund finns i hemmet, men har aldrig fått sova i sängen. /Irene
Sängram IKEA i björk i bra skick Resårmadrass Sultan Latex Medium 160x200 cm i bra skick Två matchande sängbord säljes separat Två matchande sänglådor för förvaring under sängen säljes separat Pris Sängram och resårmadrass 1000 kr Sängborden 200 kr/st Sänglådorna 200 kr/st En bäddmadrass Sultan som har några fläckar ingår i köpet om så önskas. För 1500 kr får ni allt prutat och klart! Hämtas på plats. Sängramen kommer monteras ned för att underlätta transport. Monteringsbeskrivning finns.
Byggare Bob (Bob the Builder) inspirerad serie för byggmaskinintresserade barn! Vi har valt ut de mest populära elementen, prispressat och skapat ett supererbjudande för detta paket. Dessutom erbjuder vi för tillfället ytterligare 15% rabatt för detta paket - 8.411kr i stället för 9,895kr! Möblerna är tillverkade av laminerad kvalitetsspånskiva (16 mm) med grafiskt tryck. I detta paket ingår: 1. Säng 2. Resårmadrass LUX 190x90 3. Bred byrå med tre lådor 4. Bred bokhylla 5. Förvaringslåda Vi har även andra paket av barnmöbler för barnkammare såsom: säng, bilsäng, våningssäng, spjälsäng, klädskåp, bokhylla, byrå, skrivbord, förvaringslåda, bord, stolar osv. För mer information besök vår hemsida: www.momandbaby.se Finns i lager för omgående leverans. Garanti samt möjlighet till leverans i hela Sverige och avbetalning.