Quantcast
Till salu inom: ”

mahogny bord säljes

*Matsalsbord*

Västra Götalands län
*MATSALSBORD*

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

En väldigt fin bord i riktig träyta mahogny ( ingen billig plast / pressad spån eller annan falsk trä som de flesta bord görs nu för tiden av) Bordets cirka mått är 135cm längd och 72 cm bredd. Den är inköpt på Nordiska möbler för 3 år sedan. Ny pris är 2000 kr. Jag säljer den för 400kr Säljes på grund av plats brist. bordet är i fint/normal skick. ring eller sms:a gärna om ni undrar nåt. med vänliga hälsningar/ Peter
Säljer ett elegant soffbord med två klaffar och hjul. Under bordsskivan finns en hylla för tidskrifter etc. Min mamma köpte bordet på Stalands för ett år sedan, tog hem det och lade en duk över, så som gamlingar gör. Strax därefter hamnade hon på långvården. Bordet har måtten (LxBxH) 70x70x53 cm. Med uppfällda klaffar blir längden 120 cm. Slumpas nu för 1000 kronor. Hämtas i Solna.
Säljer ett fint matsalsbord med iläggskiva, 4 vanliga stolar och 2 karmstolar alla med sits i blått tyg. 2800 kr för allt. Finns även en 3-sits och 2 sits soffa i mjukt tyg soffan är i en härlig grön färg och i väldigt bra skick. soffan är en riktig mys soffa, mjuk och go att krypa upp i. bilder finns att få vid intresse 2800kr för båda
1 st 3-sits soffa. 2 st fåtöljer med snurrfunktion. 1 st fotpall. En mycket fin och väldigt bekväm soffgrupp. Bordet ingår vid intresse. Nypris strax över 20 000 kr. Prisidé: 3000 kr (avser soffgrupp och bord) Bokhylla i mahogny med belysning. 2 sektioner. Längd: 250 cm. Prisidé: 1000 kr (avser endast bokhylla) Ring (efter 16 varje dag) eller maila vid intresse.
Orginellt och rejält matsalsbord tillverkat på 60-talet i samma stil som ett 1700-talsskåp, säljes pga flytt. Bredd: 124 Längd: 205 Fyra utdragsskivor på 68 cm styck är inbyggda i bordet och dras enkelt ut, ger en möjlig total längd på 4,77 meter. Vi har suttit 20 personer runt bordet! Bordet är i behov av renovering-slipning och lackning eller målning. Obs! Mycket tungt.