Quantcast
Till salu inom: ”

engelsk mahogny skrivbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Till Salu Ett Klassiskt Engelskt Skrivbord med två hurtsar Bordsskivan har grön läderinläggning Måtten är 123 cm bred och djupet är 62 cm 8 st utdragbara lådor med mässing handtag Bordet är i bra skick och lädertoppen är ren och hel Bordet säljes nu för 2900 kr Köparen hämtar bordet från Mälarhöjden Ring mig till mobilen Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Till salu ett Engelskt Skrivbord Från George Henscher Skrivbordet är datorförberett för tangentbord Pc och sladdar Bordskivans mått 62 x 122 cm Grönt läderinläggning i bordsskivan 5 st utdragbara lådor med mässing handtag vänstra hurtsen är ett skåp för pc:n Bordet är stadig och i bra skick Säljes nu för 3600 kr - Hämtas Mälarhöjden Du når mig bäst i mobilen Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Till salu ett Stort Engelskt Skrivbord George Henscher i Mahogny Bordet har en del Ålders Patina Bordets mått är 78 cm djup och 137 cm bred Grön läderinläggning i Bordsskivan 8 st utdragbara lådor med mässinghandtag Säljes nu för 3200 kr -- Köparen hämtar bordet från Mälarhöjden Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pga.utlandsflytt säljer jag mitt "soffbord",skriv- bord i mahogny köpt i antikaffär på Portobello Road. Kvitto finns på £700 (nu ca 7-8.000:-) Nu lite naggat i en kant, men annars i fint skick. Pga snabb flytt, har bara 1 vecka kvar, säljer jag bordet för bara 950:-.eller bud. Avhämtas i Biskopsgården,nära Vårväderstorget. Hiss finns, Endast mot kontant betalning. Välkommen att ringa min mobil. Sista dagen: TORSDAG 26/9. Välkommen Ulla Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ett äkta Engelskt skrivbord med ovandel i grön läder och nederdel i mahogny. Några synbara repor och skavanker. Bordet går att dela i tre delar. Bredd:138 cm Djup:78 cm Höjd: 74 cm