Quantcast
Till salu inom

"engelsk mahogny skrivbord säljes"

Uppsala
Igår

Da Vinci-koden på engelska

35 kr
Citiboard
Uppsala
Igår

6 st Harry Potter-böcker på...

150 kr
Citiboard
Älvsbyn
Igår

One Key (2019) : Libellud :...

250 kr
Citiboard
Tumba
Igår

Fiol Violin 4/4 del engelsk...

2 000 kr
Citiboard
Norrköping
Igår

Loftsäng med skrivbord Ikea...

1 500 kr
Citiboard
Täby
Igår

Skrivbord furu lackat

300 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Klassiskt Engelskt Skrivbord i Mahogny

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Till Salu Ett Klassiskt Engelskt Skrivbord med två hurtsar Bordsskivan har grön läderinläggning Måtten är 123 cm bred och djupet är 62 cm 8 st utdragbara lådor med mässing handtag Bordet är i bra skick och lädertoppen är ren och hel Bordet säljes nu för 2900 kr Köparen hämtar bordet från Mälarhöjden Ring mig till mobilen Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 900 kr
Blocket.se

Datorförberett Engelskt Skrivbord i Mahogny

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Till salu ett Engelskt Skrivbord Från George Henscher Skrivbordet är datorförberett för tangentbord Pc och sladdar Bordskivans mått 62 x 122 cm Grönt läderinläggning i bordsskivan 5 st utdragbara lådor med mässing handtag vänstra hurtsen är ett skåp för pc:n Bordet är stadig och i bra skick Säljes nu för 3600 kr - Hämtas Mälarhöjden Du når mig bäst i mobilen Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 600 kr
Blocket.se

Ett Klassiskt Engelskt Skrivbord i Mahogny

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Till salu ett Stort Engelskt Skrivbord George Henscher i Mahogny Bordet har en del Ålders Patina Bordets mått är 78 cm djup och 137 cm bred Grön läderinläggning i Bordsskivan 8 st utdragbara lådor med mässinghandtag Säljes nu för 3200 kr -- Köparen hämtar bordet från Mälarhöjden Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 200 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Hisingen

Vackert engelskt mahogny skrivbord

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Pga.utlandsflytt säljer jag mitt "soffbord",skriv- bord i mahogny köpt i antikaffär på Portobello Road. Kvitto finns på £700 (nu ca 7-8.000:-) Nu lite naggat i en kant, men annars i fint skick. Pga snabb flytt, har bara 1 vecka kvar, säljer jag bordet för bara 950:-.eller bud. Avhämtas i Biskopsgården,nära Vårväderstorget. Hiss finns, Endast mot kontant betalning. Välkommen att ringa min mobil. Sista dagen: TORSDAG 26/9. Välkommen Ulla Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
950 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Stockholms län

Engelskt skrivbord

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Ett äkta Engelskt skrivbord med ovandel i grön läder och nederdel i mahogny. Några synbara repor och skavanker. Bordet går att dela i tre delar. Bredd:138 cm Djup:78 cm Höjd: 74 cm
3 500 kr
Blocket.se