Quantcast
Till salu inom: ”

majorica pärlor halsband säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gardiner

Örebro
halsband retro

Stockholm
halsband retro

Stockholm
halsband retro

Stockholm
Halsband

Lilla Edet
Halsband

Lilla Edet
Halsband

Lilla Edet
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ica Bokförlag | Utg. 2005. Ej o.u. | Förlagsband. | 72 s. | 9789153426783 Passion för pärlor är boken för dig som alltid har längtat efter att skapa egna smycken, men inte vet hur det går till. Du får lära dig om vilka verktyg och material du behöver för att komma igång. Du kommer att upptäcka att det är mycket enklare än vad du tror. Efter några få handgrepp skapa du smycken som ett proffs! I boken kan du välja mellan 40 olika smyckemodeller. Allt från halsband, armband, örhängen, broscher till ring och tiara. Du får tips om hur du kan variera och ändra modellerna efter din egen smak. Snart gör du personliga smycken precis som du vill ha dem.Bokens författare Maja Kärrlander har många års erfarenhet av smyckedesign. Hon är praktiskt taget uppväxt i sin mammas butik Pärlshopen en specialbutik för lösa pärlor. Sedan år 2000driver Maja butiken och håller kurser i smyckestillverkning med pärlor
1. 4 Barbiedockor + 1 Bratz. 150 kr. 2. Pärlplattspärlor + 8 st plattor, Halsbandspärlor med spännen och krokar till örhängen. Allt i plast. 100-tals pärlor. 150 kr. 3. Ryggsäck för barn: Askungen, fjäderboa, rosa halsband + ring, väska i form av Dalmatinerhund. 50 kr. Min 10-åriga dotter har rensat ut bland leksakerna och det är hon som säljer sakerna, därför uppskattas inte prutning. Sakerna säljes i grupper enligt bilderna samt text ovan och separeras ej.
Nu ska jag sälja alla mina pärlor och tillbehör då ja har tröttnat lite på det. Allt är nytt och mycket är inte använt och allt är köpt på Panduro utom lådorna för dom är köpta på Biltema. Här har du allt för att göra både halsband, armband, örhängen m.m.m. Och jag vill sälja det som paket med allt på en gång !! Allt har ett värde på lite över 5000:- och kvitton finns på det mesta. Så ge mig ett bra bud för allt och ja kan även skicka om du står för frakten. Massa småburkar finns oxå för pärlorna osv.....
Ica, 2005 Hårda pärmar, trådbunden, 71s. 25x20cm, 430g. Rikt färgfotoillustrerad. Mycket gott skick. ISBN 9153426789. Passion för pärlor är boken för dig som alltid har längtat efter att skapa egna smycken, men inte vet hur det går till. Du får lära dig om vilka verktyg och material du behöver för att komma igång. Du kommer att upptäcka att det är mycket enklare än vad du tror. Efter några få handgrepp skapa du smycken som ett proffs! I boken kan du välja mellan 40 olika smyckemodeller. Allt från halsband, armband, örhängen, broscher till ring och tiara. Du får tips om hur du kan variera och ändra modellerna efter din egen smak. Snart gör du personliga smycken precis som du vill ha dem. Bokens författare Maja Kärrlander har många års erfarenhet av smyckedesign. Hon är praktiskt taget uppväxt i sin mammas butik "Pärlshopen" - en specialbutik för lösa pärlor. Sedan år 2000 driver Maja butiken och håller kurser i smyckestillverkning med pärlor.
Be Proud and show it! Vill du också visa att du är stolt över att vara mamma? Nu kan du göra det på ett trendigt sätt. Oavsett om du väntar barn, är nybliven mamma eller är mor till 3 barn, är du mamma och du får vara stolt. Kollectionen Very Proud består i princip av ett bas halsband med Proud mama label. På detta halsband hänger pärlor med antalet barn du har. Pärlorna finns i rosa (döttrar), blått (söner) och vitt (unisex) med 1, 2 eller flera pärlor. (3 eller flera på beställning). Alla Proudmama smycken är handgjorda med stor omsorg och kärlek och innehåller inte nickel. De rosa, blå och vita pärlorna är av glas och den understa pärlan är av metall. Man kan byta kedjan till ett läderband. Ange detta i fältet ´meddelande till 5 små apor´. Längden på kedjan från nacken till magen är ca 53cm. Kedjan kommer i en fin svart organzapåse. En trevlig present till dig själv eller någon annan! www.5smaapor.se välkommen!