Quantcast
Till salu inom: ”

lådbilar ritningar säljes

Lego city

Umeå

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den här lådbilen byggde jag tillsammans med mina barn med start nån gång 2002. Vi byggde utan ritningar steg för steg. Sen växte de ifrån den och jag sålde den på blocket:) Nu har jag blivit lite sentimental och skulle gärna köpa tillbaka den oavsett skick. Kan tänka mig att betala åtminstone vad jag fick. Jag tror att någon i Bromma köpte den. Om ni vet att den finns hos någon, tipsa gärna om den här annonsen.
Otto Maier Verlag. 16 uppl. 1959. 400 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i hyfsat skick. En tysk klassiker från 1959. Kanske en av de första hobby-/gör-det-självböckerna någonsin. Massor av illustrationer på byggprojekt som lådbilar, projektorer, modellplan, kikare, rörförstärkare - ja allt mellan himmel och jord. Lämplig för barn/ungdomar från 12 år och uppåt (och vuxna, såklart!). Det sååååå 1950-tal och basic så man kan läsa den som en underhållningsroman över den tidens tekniska framsteg. Men som sagt - den är på tyska. Längst bak i boken finns 4 fullständiga ritningar på bl.a segelflygplan.
Hejsan! Jag har en halvklar lådbil som bara står och dammar. Bygget påbörjades sommaren -10 och har som sagt aldrig blivit klart. Jag kan skicka med 2st dynor som syns på bilden om ni vill :) 490kr tänkte jag skulle vara ett lämpligt pris men det är förhandlingsbart! :) Ritning medföljer.
Jag har en hel låda full med ca:300-350 st gör så här tidningar Det finns ritningar till det mesta man vill bygga allt från lådbilar till sandlådor och klockor mm mm mm Nypris för mer än 12000 kr Vill ha 1000 kr eller högstbjudande Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Lådbilar och annat kul! Bonniers 1976. Häftad. 80 s. lllustrerad. Ritningar. Fint skick, men vikmärke på bakre pärm.