Quantcast
Till salu inom: ”

malm sängbord frukostbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

sängbord

Karlstad
Sängbord

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Malm sängstomme, björkfaner Storlek Längd: 211 cm Bredd: 177 cm Höjd: 30 cm Höjd huvudgavel: 77 cm Madrasslängd: 200 cm Madrassbredd: 160 cm Nypris 1795:- Sängbord Malm Björkfaner Öppen hylla för enkel åtkomst av böcker etc. Lådan som är lätt att öppna och stänga har utdragsstopp Storlek Bredd: 50 cm Djup: 40 cm Höjd: 77 cm Nypris 499:-/st Ena sängbordet är skadat på framsidan av lådan. (bilder kan mejlas vid önskemål) Malm byrå med 6 lådor, björkfaner Extra rymliga lådor - mer plats till förvaring. Lådorna som är lätta att öppna och stänga har utdragsstopp Storlek Bredd: 160 cm Djup: 48 cm Höjd: 78 cm Nypris 1295:- Pris 500:- (endast byrån) Malm avlastningsbord på hjul (säljs ej längre) Går att använda som frukostbricka Totalsumma 2000:-
Hej! Säljer nu vår Malm sängstomme med sängbord & frukostbord (avlastningsbord) 1år gammalt. Björkfaner Mycket frächt.
Malm Sängram 180 cm med tillhörande 2 st sängbord och ett frukost,laptop bord på hjul.
Har flyttat ihop med min flickvän och vi har köpt ny säng så nu måste jag göra mig av med min säng. Det är en Malm säng 180x200 och det medföljer två stycken sängbord samt ett frukostbord. Jag kan tänka mig att ta 2000:- kronor för allt men om det blir en snabb affär så kan jag tänka mig att gå ner några hundra.
På grund av flytt måste jag sälja min fina sängram och det tillhörande sköna, rullbara frukostbordet som förgyllt många mornar. De passar en 140 cm bäddmadrass. Bättre begagnat skick, hämtas nedmonterad i Vasastan. Pris 700 kr för båda delarna. (Sängborden på bilden är inte till salu.)