Quantcast
Till salu inom: ”

marknadsställning säljes

F

Tidigare annonser till salu

P g a hälsoskäl önskar jag sälja dam och ungdomskläder, mellan 200-300 stycken. I paketpris: 40 kr styck. Allt måste köpas, säljer inte styckvis. Vid snabb affär kan priset diskuteras Paket 2 Marknadsställning som är 12 meter. 2 stycken 6 meters presenning, färg: vit 9 meter presenning, färg:orange och grön 8 stycken ben stabilitet, för att det inte ska blåsa omkull. 6 stycken stabilitet andra pinnar. 4 stycken pinnar 82 hängare till kläder som är raka. VÄNLIGEN SE FOTO! Önskas mer info så ring! Ställningspris komplett: 10000kr OBS! I detta ingår inga kläder
VW LT35 endast 31400mil Senast godkända besiktning: 2012-11-29 Vägmätarställning: 314000 Ursprunglig totaltvikt, kg: 3500 Längd, mm: 6600 Bredd, mm: 1940 Extra lång Drivmedel 1: DIESEL Tankvolym, liter: 80 (Ej i priset Marknadsställning och Delar i galvad fyrkantsprofil, bred och längd kan regleras. Presenning och Rundell också till salu Priset kan diskonteras)
Länsförsäkringar Mäklarservice söker medarbetare till Mäklarsupport och Administration Liv i GöteborgLänsförsäkringar Mäklarservice AB är ett bolag inom länsförsäkringsgruppen som består av ett 120-tal engagerade experter inom mäklad sak- och livförsäkring. Vi jobbar uteslutande med att underlätta för försäkringsmäklare/förmedlare att göra affärer med Länsförsäkringar. Vi arbetar på uppdrag av våra ägare, de 24 länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB. Vill du arbeta i en säljorganisation med 120 försäkringsexperter på mäklad marknad?Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarastArbetsuppgifternaDina huvudsakliga arbetsuppgifter blir kundsupport och försäkringsadministration. I vår kundsupport för mäklare och assistenter besvarar vi frågor och ger råd rörande produkter, förvaltning, affärsupplägg, rutiner m m. Kommunikationen sker i huvudsak per telefon och e-post.                   Din profilSom medarbetare i Mäklarservice behöver du tycka om att skapa och vårda kundrelationer med telefonen som ditt främsta redskap.Du gillar att ge god service och har en stor vilja att lösa kundens problem. Som person är du utåtriktad, positiv och affärsmässig. Du har lätt för att få saker genomförda och ser samarbete och gemensamt ansvar som en framgångsfaktor för att nå uppsatta mål.              Vi vill helst att du har arbetat minst två år med liknande arbetsuppgifter inom liv- och pensionsförsäkringsområdet eller har andra erfarenheter av försäkringar på arbetsmarknaden. Erfarenhet av försäljning/kundservice är meriterande. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är beredd att ta ansvar och att du tar egna initiativ.            Du har lätt för att kommunicera och göra dig förstådd per telefon och du är en god administratör. För dig är det en självklarhet att arbetsuppgifter och arbetssätt följer utvecklingen, du har därför lätt att anpassa dig till nya förutsättningar.         Information och ansökanFör mera information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ann Hertel, chef Team Göteborg, tfn 073-809 13 09.Facklig kontaktperson för FTF är Axel Björkeheim, telefon 08-588 490 76.            Ansökan med CV skickar du senast den 26 januari 2011 via lansforsakringar.se/jobb.               Länsförsäkringar erbjuder genom 24 lokala försäkringsbolag ett brett utbud av försäkringar, banktjänster och andra finansiella lösningar, för såväl företag som privatpersoner. Vi har tillsammans över 3,1 miljoner kunder. En lokal närhet, prisvärda produkter och en enkelhet i kundkontakterna har starkt bidragit både till den positiva image och till den starka marknadsställning som Länsförsäkringar har idag. Vi har under ett flertal år haft branschens mest nöjda kunder.  
Marknadsställning12m med bordsskivor, varav 9m av byggplyfa.
Säljer nu min marknadsställning med bordsskivor, klämmor och tak. Lite använt och bra skick.

... eller prova att söka på marknadsställningar torgställningar