Quantcast
Till salu inom: ”

marshall jcm 800 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Marshall

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Köpte denna ny för ca ett år sen, gigat ute med den ca 30 ggr. Funkar felfritt och ser ny ut! Väldigt mångsidig och flexibel med inbyggda effekter som låter bra! Simulerar dom Marshallljuden du behöver och i och med att det är en rörtopp, så låter det riktigt bra. Numera behöver jag inte mer än ett ljud så därför tänkte jag skaffa mig en JCM 800. Byte mot en sådan är därför också intressant! Fotomkopplare medföljer.
Nu säljer jag min Redbear MK120 topp. Det är som namnet förtäljer en 120 watts topp med mkt tryck! Redbear förstärkarna är resultatet av ett sammarbete mellan ryska novik, ltd och gibson guitars. Denna topp påminner till karaktären om en MarshallJCM 800 fast med lite "rundare" gain och tyngre basregister. Går att få svinbra cleant ljud, crunch eller hi-gain så den är väldigt mångsidig. Kan provspelas centralt i stockholm genom en Marshall låda. Nås bäst per mail! Pris: 6000
Härmed säljer jag min rör-förstärkare av märket Marshall med tillhörande 2x12"-låda då jag inte längre spelar gitarr i mitt band. Det är en klassisk en-kanals JCM 800 på 50 Watt med riktigt gött och typiskt Marshall-ljud. Inköpt på MUG hösten 2010 med nya rör. Förstärkaren är från 80-talet. Finns inte så värst mycket mer att säga om den mer än att allt fungerar som det ska och att den låter underbart! Med vänlig hälsning, Simon
Säljer en Washburn NR 8712001 Tillverkad i Japan, Detta innebär att det är den första gjorda i denna serie !!! HELT UNIK Gitarr. En riktigt speedgura. Aktiva mikar, push & pull , Boost för solo ** Det tillverkades enndast 1500 ex. i några färger exemplevis, Vita/ Svart krackelering Röd / Svart krackelering. totalt gjordes alltså 1500 gitarrer , hur många som finns kvar är ingen som exakt vet. Kan tänka mig en Marshall JCM 800, 900 i byte annars Maila för mer bilder.
Fin Randall RH-100 G2 top 100watts transistortopp. tre kanaler clean samt 2 overdrive/tung dist. Klarar många olika ljudkaraktärer så den är väldigt allround med bra tryck. ett måste om du vill kunna spela högt pris 1000:- Fin Marshall 4x10 låda Lådan tillhör JCM 800 lead serien och låter väldigt öppet och rent, bra strängseparation. Pris 1500:- Alltsammans Slumpas bort för 2500:- Måste bort står i vägen. Hämtas skickas ej.