Quantcast
Till salu inom: ”

marstrand koön till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Sommarhus i två plan med 4 (+1) bäddar. I bottenvåningen finns kök med diskmaskin, kyl och frys, ett matrum, ett sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med tv, glasveranda samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen finns två sovrum, ett allrum samt en toalett. Egen möblerad uteplats med grill. Ca 800m till badplats och 3km till Marstrands härliga sommarliv. Uthyrningsveckan är från lördag-lördag, med undantag för v.26 som uthyres från söndag 26 juni till lördag 2 juli, pris för denna vecka 4 300 kr. Ser fram emot att höra ifrån Er!
Radhus på Koön med liten trädgård, egen ingång med uteplats, trädäck på gaveln. Ljus lägenhet, grovkök. Balkong åt Marstrands fästning. Dagis på Koön, skola årskurs 1-6 på Marstrandsön. Värmekostnader ingår inte i hyran.
2 st 6 meter Y-bommar, med flytkroppar 60 resp 80 kg i gott skick. Koön, Marstrand
Nybyggt, fristående hus med komplett kök. En parkeringsplats på hustomten ingår Två fasta bäddar i separat sovrum + två sovplatser i bred bäddsoffa. Helkaklat duschrum med golvvärme. Badrocksavstånd till havsbad. Färja och affärer inom 150 m. Marstrandsön med hamn ser du från matplatsens fönster. Uteplats med grill. . För sänglinne tillkommer 100 kr per person.