Allt till salu inom "lägenhet hedvigsholmen marstrand"

Sortering:
ir bastu
Umeå
Idag

ir bastu Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Kungälv

Villa Maritime Marstrand

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
I bästa hamnläge på själva Marstrandsön mitt emot Hedvigsholmen är detta unika boende beläget. Trevlig, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Trevlig lägenhet på Marstrandsön, om tre rum och kök. 4-6 bäddar med tillgång till pool och grillning på gården. I källaren finns även tillgång till bastu. Kök med spis/fläkt, kyl/frys, micro, diskbänk och matplats. Lägenheten har tillgång till internet. Ett lättsamt boende för de glad semesterfirarna med utelivet runt hörnet om så önskas eller några roliga timmar på lekplatsen för barnen!
0 kr
Blocket.se
Butiker  ·  Göteborg

Butik / Glassbar / Lägenhet på Marstrand

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tillfälle att förvärva ett av Marstrands allra bästa affärslägen! I dagsläget bedrivs två separata verksamheter i lokalen: * Butiken är inarbetad och har ett gott rykte och lång historia i sina lokaler. * Glassbaren är desto nyare men är troligen redan Marstands populäraste glassbar! Möjligheterna med denna lokal är många. Varför inte kombinera att driva butik med anslutande lägenhet i bästa läge ute på Marstrand?! Pris: 700 000 kr (exkl. moms) eller bud Låter detta intressant? Tveka inte att höra av Er via mejl eller telefon för mer information eller visning av lokalen.
875 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Lägenhet med balkong på Marstrand - Ön

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mitt på ön, fritt, högt och lugnt läge med utsikt, ligger lägenheten på andra våningen. Tre rum och pentry, 4+2 bäddar och stor balkong. Från balkongen härlig utsikt över Marstrand och hamnen. Tillgång till vindskyddad trädgård. Städning och sänglinne kan erbjudas. Ledig vecka 28 & 30 pris 7500 kr Från vecka 33 pris 5000 kr Bytesdag söndag Från mitten av augusti kan vi även erbjuda boende under helger för 2000 kronor.
0 kr
Blocket.se

Lägenhet med lokal i Marstrand - Tillfälle

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Lokal, 100 kvm, i modern industrifastighet med hög standard uthyres årsvis till företag (OBS! Uthyres ej till privatperson.) Lokalen lämpar sig för lättare tillverkning, studio, vinterförvaring av båt/bil eller lager m m. 4 m bred industriport, takhöjd ca 6 m med travers/kran. Lokalen kan, om man så önskar, avdelas i två enheter om 70 resp 30 kvm. I anslutning finns en lägenhet på 40 kvm med alla moderna bekvämligheter samt balkong med havsutsikt. P-platser och spolplatta finns att tillgå. Hyran är 1010 kr/kvm/år. Fantastiskt läge. Bör ses!
11 800 kr
Blocket.se

Lägenhet Hedvigsholmen, MARSTRAND

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj