Quantcast
Till salu inom: ”

marsvinsungar säljes

Marsvinsunge

Västra Götalands län
Marsvinsungar

Skåne län
F

Tidigare annonser till salu

Tre underbara små marsvinsungar är nu stora nog att få flytta hemifrån! De är alla tre pigga & friska och är av den ovanliga svenska rasen Lunkarya. I bild från vänster till höger: - Kullholens Klara (hona) Färg: black/white - Kullholens Josef (hane) Färg: buffagouti/buff - Kullholens Kerstin (hona) Färg: white/black/golden Maila för mer information och för att få komma och titta på dem!
Just nu har jag marsvinsungar av rasen lunkarya och pet till salu och några vuxna djur. Bild 1 Pethanen Putte 110309 som bor tillsammans med vuxna lunkaryahanen Petri, leveransklar 200 kr för båda Bild 2 Lunkaryabrödrar 110610 leveransklara 15/7 Bild 3 Lunkaryabrödrar 110620 Leveransklara 25/7 Bild 4 Pethanar 110626 Leveransklara 31/7 För mer info om de små och de vuxna som finns till salu så besök Gärna min hemsida www.smorblommans.se Leverans till Landskrona 23/7 kan ordnas Jag svarar inte på telefonsamtal från dolt eller okänt nummer
Nu letar jag hem åt mina små marsvinsungar! dem är leveransklara om två veckor(v.29) Dem är dagligen hanterade och vana att gå i flock med andra marsvin. Går ute i gräshage om dagarna. Deras mamma är också till salu en jätte fin crested chokolate tan född:13/7-10 Maila mig vid intresse utav någon av marsvinen. 150kr st eller 200kr för två. marsvin är flockdjur och säljs därför inte ensamma om inte redan en kompis finns i hemmet! marsvinen säljs inte som orm mat!
Fyra jättesöta marsvinsungar finns nu leveransklara. Två pojkar och två flickor. De är födda 26 oktober 2011. Dessa är en mix av strävhårig/långhårig (ullkänsla). 200:- per styck eller 350- för två. Säljes med fördel t.ex. två bröder/två systrar. Som Du säkert vet så ska marsvinen inte leva ensamma. Säljs endast styckevis till dig som redan har marsvin. Säljs till barn under 18 år endast med målsmans medgivande. Så länge annonsen finns kvar finns det marsvinen kvar.
Nu är våra två marsvinsflickor stora nog att flytta hemifrån. De vill få tillgång till en stor bur och även möjlighet att få komma ut och springa lösa varje dag. Vi vill att ni är väl förberedda på vad marsvin behöver för att må bra och mycket bra info finns att läsa på: www.svenskamarsvinsforeningen.se De är vana vid barn och tycker om att gosas med. Ring eller maila om ni har frågor eller vill komma och titta på dem. Säljes endast tillsammans för 200:- Med vänliga hälsningar Linda Hansson