Quantcast
Till salu inom: ”

marsvinsungar säljes

F

Tidigare annonser till salu

Tre underbara små marsvinsungar är nu stora nog att få flytta hemifrån! De är alla tre pigga & friska och är av den ovanliga svenska rasen Lunkarya. I bild från vänster till höger: - Kullholens Klara (hona) Färg: black/white - Kullholens Josef (hane) Färg: buffagouti/buff - Kullholens Kerstin (hona) Färg: white/black/golden Maila för mer information och för att få komma och titta på dem!
Just nu har jag marsvinsungar av rasen lunkarya och pet till salu och några vuxna djur. Bild 1 Pethanen Putte 110309 som bor tillsammans med vuxna lunkaryahanen Petri, leveransklar 200 kr för båda Bild 2 Lunkaryabrödrar 110610 leveransklara 15/7 Bild 3 Lunkaryabrödrar 110620 Leveransklara 25/7 Bild 4 Pethanar 110626 Leveransklara 31/7 För mer info om de små och de vuxna som finns till salu så besök Gärna min hemsida www.smorblommans.se Leverans till Landskrona 23/7 kan ordnas Jag svarar inte på telefonsamtal från dolt eller okänt nummer
Nu letar jag hem åt mina små marsvinsungar! dem är leveransklara om två veckor(v.29) Dem är dagligen hanterade och vana att gå i flock med andra marsvin. Går ute i gräshage om dagarna. Deras mamma är också till salu en jätte fin crested chokolate tan född:13/7-10 Maila mig vid intresse utav någon av marsvinen. 150kr st eller 200kr för två. marsvin är flockdjur och säljs därför inte ensamma om inte redan en kompis finns i hemmet! marsvinen säljs inte som orm mat!