Quantcast
Till salu inom: ”

maserati klocka unikt armandsur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

GANT Herr Klocka

Borås

Tidigare annonser till salu

En unik lyxig "eye catcher" då alla tittar på den då den är ledbar och "följer" handleden. Det är en LaSalle Maserati klocka / armbandsur original i Guld, vridbar boett "borde tillhöra en raritet av samlarex" i originalkartong. Jag har ägt den sedan den var ny. Köpt i Italien 1986 tillsammans med en ny Maseratibil. Jag har aldrig sett ett liknande ledbart armbandsur sedan jag köpte den 1986. Jag har inte använt den på många år och endast vid enstaka tillfällen. Pris 65.000:- eller bytesförslag typ bil eller MC Hayabusa eller liknande - inget skräp! Bara fullt fungerande bra grejer. Jag har fler bilder. Inga snackare eller du får 20.000:- kompis... -då lägger jag på. 0702-325000 Hans Hallberg Örebro
En helt underbar klocka från Thomas Sabo. Den är helt ny.Fick i present men behöver pengar till annat. Klockan förkortades och kan derför inte återlämnas .Men alla länkar finns me om man behöver sätta dit dem.Den är köpt förra veckan.Äktenhetsbevis skrivet och stämpel från buttik samt kvitto följer me. Nypris för denna klockan är 10 000kr. En helt unik klocka.Passa på denna erbjudande kanske inte kommer åter. Färg på klockan är brun. Kolla på länken nedan för bättre bilder. Bästa pris på prisjakt är 9500kr Bästa presenten till studenten http://shop.thomassabo.com/EN-en/watches/glam-and-soul/watch/pid/WA0093-238-205 http://www.sobling.se/thomas-sabo/klockor/sport-chronograph-wa0093-238-205/WA0093-238-205?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner billigare vid snabb affär.
Maserati armandsur. Unik lyxig "eye catcher" - alla tittar på den då den är ledbar och"följer" handleden. Det är en LaSalle Maserati klocka / armbandsur original i Guld, vridbar boett "borde tillhöra en raritet av samlarex" i originalkartong med instruktionshäfte. Jag har ägt den sedan den var ny. Köpt i Italien 1986 tillsammans med en ny Maseratibil. Jag har aldrig sett ett liknande ledbart armbandsur sedan jag köpte den 1986. Jag har inte använt den på många år och endast vid enstaka tillfällen. 45.000:- eller bytesförslag bil - mc inget skräp! Bara fullt fungerande bra grejer. Maila svar med namn och telefon nummer så svarar jag - ringer upp. Maserati orologi unici in vendita - Maserati unique wrist Watch for sale - collector edition .
Maserati klocka - armandsur. Unik - alla tittar på den då den är ledbar och"följer" handleden. Ledbar / vridbar boett en raritet - samlarex i originalkartong med instruktionshäfte. Jag har ägt den sedan den var ny. Köpt i Italien 1986 tillsammans med en ny Maseratibil. Jag har aldrig sett ett liknande ledbart armbandsur sedan jag köpte den 1986. 60.000:- eller bytesförslag ? Maila svar med namn och telefon nummer så svarar jag - ringer upp. Maserati orologi unici in vendita - Maserati unique wrist Watch for sale - collectors edition . Price: 60000 SEK (SEK = Swedish krona)