Quantcast
Till salu inom: ”

rustikt träbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Träskrinda

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vackert, gediget träbord i sliten vit patina. Skåra i mitten av bordet för äkta lantlig känsla. 1 000 kr. Mått: längd 122 cm x bredd 94cm + förlängningsskivor (2st) om cirka 40 cm styck. Skivorna läggs på i ändarna av bordet, på stadiga utdragbara stöd i trä. Går lätt att måla om eller slipas. Benen skruvas enkelt av för transport. Hämtas i Stockholm city. Kontakta mig för extra bilder eller info! Nås snabbt via mejl - så mejla helst. Säljes pga utrymmesbrist. Så länge annonsen finns kvar finns bordet kvar.
Tiden har kommit för mig att byta ut mitt kära soffbord. Ett rustikt träbord i mörk faner på stålben. Bordsskivan utgörs av en praktisk låda som går att öppna uppifrån från två håll. Under bordet finns en tidningshylla för ytterligare förvaring. Det är ett ganska tungt bord som mäter 100x100 cm och är 46 cm högt. Frakt kan ordnas inom stockholm för billig peng om så önskas. Fler bilder kan mailas på begäran. Vid snabb affär kan priset diskuteras. Mvh Anders Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Rustikt träbord i massivt träd med fina plankor och järndetaljer. Storlek Bredd: 100 cm Längd: 188 cm Höjd: 80 cm Bordet är lämpad för ett stort sällskap med möjlighet för upp till 8 sittplatser. Bordet står idag i källaren och rekommenderas att behandlas innan användning. Kan tyvärr inte erbjuda bättre bilder då det är trångt i källaren och bordet är stort. Bilderna rättfärdigar inte bordets riktiga utseende då den inte är avtorkad. Säljs på grund av flytt.