Quantcast
Till salu inom: ”

matbord äpplet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

"Äpplet" matbord inkl två iläggsskivor, sex stolar och skänk med spegel säljes. Allt i svartbrun ek. Stolarna har svarta konstläderssitsar, avtagbara/tvättbara överdrag i vit bomull medföljer. Skänken rymmer två lådor och tre hyllplan. Mått: Bord: längd ca 120-220 cm, bredd ca 100 cm skänk: bredd ca 135 cm, djup ca 53 cm, höjd ca 144 cm Iläggsskivorna har slipats om och har därför fått en annan struktur än bordsskivan. Något märke här och där men är i hyfsat skick totalt sett. säljes billigt p.g.a. flytt, totalt 2000 kr för allt! Hämtas av köparen.
Säljer ett gammalt rejält och stabilt matbord, modell Äpplet. Storlek 0,90x1,10m, finns två klaffar så bordet går att förlänga till ca 2,0m. Skivan har dessvärre en hel del märken i bettsen, men är lätt åtgärdat för den händige. Jag köpte det i början av sommaren på loppis och hade tänkt måla om det till vitt men har bestämt mig för att behålla mitt nuvarande bord och därför säljer jag nu detta. Pris 1200:- ev billigare vid snabb affär. Ring 070-6325193 vid intresse.
Vitmålat bord i gustaviansk stil med två iläggsskivor, målat i shabby chic stil. Finns några små märken på bordet men syns inte mycket. 4 stolar med nytt tyg på sitsarna. Finns några små skav men inget som stör. Bordets mått runt är 110 cm i diameter med iläggsskivor 110 cm, 48 ,48 tot: ca 206 cm. Pris med 4 st stolar: 2300:- el. hbj Vitmålat äpplet bord med två iläggsskivor mått 110, 45, 45, 90 brett tot:ca 200 cm Pris: 1.100:- el hbj
En jättefin nymfparakit hane på strax över 1 år säljes. Han är lite skygg dock men har har varit ute och flugit och suttit på handen flera gånger i buren. Han älskar äpple och hirskolv och han tycker om att sjunga, speciellt när vi sitter vid matbordet, och han kan busvissla. Han behöver en ansvarsfull och älskande ägare med mycket tid. Det ingår också en fin bur med leksaker, mat och en liten ö att landa på när han är ute.
Äpplet matbord målat i shabby chic (bara kanterna är slipade) av kunnig person. Måtten är 110x88 och höjden är 77. Två iläggsskivor a' 45 cm. Att ha den ena skivan utdragen fungerar perfekt, men har man båda skivorna i svajar bordet något. Går säkert att fixa för den händige. Har köpt bordet för 700 och lagt 800 på målning. Bordet är välaktat, har bara haft det ca ett år. Stolarna ingår inte. Säljer det nu för 600:-