Quantcast
Till salu inom: ”

matbord säljes

Tidigare annonser till salu

I det populära semesterhusområdet Skovmose på Sydals ligger detta trivsamma semesterhus, som är både praktiskt och smakfullt inrett. Det välutrustade och fina köket ligger i anslutning till matavdelningen. Eftersom matbordet står vid det stora fönsterpartiet, kan man njuta av utsikten under måltiden. Förutom det stora badrummet, med bubbelbad och bastu, där man kan koppla av, så finns det ytterligare ett badrum. Det är lätt att ta sig upp på loftet. Semesterhuset ligger bra till för utflykter i området både för barn och vuxna.
Fint fritidshus med stråtak och egen swimmingpool. Huset är idealiskt för semestern, där man önskar att samla hela familjen eller vänkretsen. Huset är på 160 m2 och mycket funktionellt inrett. Som en extra detalj finns aircondition i allrummert. Från matrummet/köket är det utsikt mot poolen så man kan hålla ögonen på barnen, medan målitderna tillreds eller avnjutes vid det stora matbordet. Huset har två badrum med golvvärme. Det ena når man från poolavdelningen. Det finns 4 välinredda sovrum med skåp. Utomhuslivet kan njutas på den 150 m2 stora terassen.
Niva matbord, elegant matbord i svarta akryllack. Plats för 6 personer runt bordet. säljes för 2000 kr är i original förpackning ej öppnad! Säljes på grund av flytt. Nypris på Ikea var 3999 kr. Utgått ur sortimentet. Säljes den för 2.000 kr produktbeskrivning formgivare: Mikael Warnhammar Storlek Längd: 198 cm Bredd: 90 cm Höjd: 74 cm Topp: Spånskiva, Träfiberskiva, Askfaner, Bets, Klar akryllack Fyllnadsmaterial: Papper Stöd/ Ben: Rostfritt stål Med vänlig hälsning Tala med Riki
Säljer nu vårt matbord som vi har varit nöjda med i ett par år nu. Storlek på bordet är 200/240/280 * 90 cm Det är 2 iläggsskivor som följer med bordet som då är på 40 cm vardera. Sedan så finns det då 6 stolar med i priset. Perfekt för den stora familjen som ofta får gäster :) Priset går att diskutera vid snabb affär. Ni hämtar det, och bordet finns kvar så länge annonsen finns på blocket. Hör av er om ni har frågor på bordet. Finns i ALE kommun.
Hejsan,Säljer som rubriken säger ett matbord och 4 stolar, en tv-bänk och 2 st DVD-ställ. Matbord: Matbord och 4 stolar i trä i bra skick, ett par år gamla. Allting svart utom bordsskivan. Perfekt för den lilla lägenheten eller studenten. Pris: 200 krTv-bänk: Bänk i trä med björkfanér, för tjock-tv men fungerar även fint med platt-tv. välvårdad och i bra skick. Pris 100 krDVD-hyllor: 2 st DVD-hyllor från Ikea i grålackat stål med betongfot. Även dessa ett par år gamla men i fint skick. Pris: 50 kr styck.Sakerna finns i Lund och hämtas även där.Välkommen att höra av dig med frågor.