Quantcast
Till salu inom: ”

mats aronsson konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tidigt uppmärksammades Mats Jonassons tecknartalang och han började arbeta som gravör lärling vid glasbruket redan 1959. Under decennier arbetade han med flera av samtidens stora glas- konstnärer. Han utarbetade samtidigt den naturnära stil som sedan utvecklats till fulländning. Våra skogar har sedan urminnes tider påverkat folksjälen, säger Mats Jonasson. Inspirerad av denna natur har han med öppna sinnen skapat sina särpräglade objekt i kristall. Idag är glasbrukets son representerad över hela världen. objektet är komplett med kartong.
Tiden, Stockholm. 1:a upplagan uppl. 1995. 334 s. Inbunden. 25x22cm. 1345 gram. Nära nyskick. Han lägger tonvikten på ekologiska råvaror och följer årets skiftningar. Han arbetar som kock, bland annat i TV-programmet Toppform. Han har tidigare skrivit kokboken Mat är mer än mat och boken I kökslandet tillsammans med trädgårdsmästaren Simon Irvine. Under 2009 arbetade han med Livemat, möten mellan mat och olika konstnärer, på Kulturhuset i Stockholm och även runt om i Sverige. Rune Kalf-Hansen utsågs till "Årets blåslampa 2009" av tidningen Leva. Nils Peterson är en av våra bästa matfotografer. En bok där ni hittar alla våra råvaror i deras säsong, med recept, bilder och texter om mat. Dedikation på försättsbladet.
2010. 109 s. Inbunden i dekorerat pappband och i absolut nyskick med författarens namnteckning på försättsbladet. Överdådigt rikt och vackert illustrerad i färg och med en härlig layout. Vikt 520 g. Format 20,5 x 20,5 cm. Porto 50:-. Gunnel har åkt runt i Skåne och intervjuat sina konstnärskolleger om Konst och mat. Några av dem är internationellt erkända, några är lokalt förankrade, men gemensamt för dem alla är att de är spännande, originella människor med konsten som sitt livselixir. Och att äta gott är viktigt för alla skåningar, även konstnärer. BOKEN ÄR I PRESENTSKICK!
Säljer två av mina mest stämningsfulla tavlor av två kända konstnärer! Lars Norrman: "Gilleleje" silverram av trä. Mått: bredd 60cm, höjd 47cm Pris: 540:- Mats Aronsson: "Spegling" har en ny ekram. Mått: bredd 52cm, höjd 42cm Pris: 400:- Köpes i befintligt skick. Kom gärna och titta!
Av Växjö konstnär Mats Aronsson.6 st numrerade litografier, 2 st svartvita och 4 i färg, målade i ett begränsat antal mellan åren 1986-92. Inramade.