Quantcast
Till salu inom: ”

matta gåsöga åhléns säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi säljer nu våra mattor som inte används. dessa mattor säljs till bra paketpris. Nedan följer mått och nypris 164*234 den stora - nypris 1900:- 80*240 den lilla - nypris 1200 :- båda säljs för 1400:- Vid köp av en matta kan vi diskutera fram ett pris, men säljer helst tillsammans. De är fint grå och sandfärgade i underbart mönster. Dessa mattor är inte dem som säljs på Åhléns. Dessa är tjockare och i ull och ligger stabilt på golvet !! Välkomna/välkommen Mvh Jessica
Säljer en jättefin matta vävd i gåsöga-mönster från Åhlens. Den har bara används en kortare period och är i fint skick. Det finns väldigt lite slitage i materialet- vad som är förväntat när mattan använts. Den har inga fläckar och är fortfarande helt fräsch. Den mäter 140 x 200 cm. Hör gärna av er om ni har några frågor. Mattan hämtas från Södermalm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mattor i bra begagnat skick: Muji, ryamatta i brungrön färg, Nypris 800 kr. 143*104 cm. 350 kr. Åhléns, trasmatta i svart/beige mönster, "Gåsöga", nypris 599:-. 135*200 cm. 200 kr.
Matta Gåsöga i bomull säljes. Knappt använd. Svart och beige. Mått 140x200 cm. Köpt på Åhléns. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jättefin mörkblå matta från Åhlens. Vävd i gåsöga-mönster. Har används en väldigt kort period och har inget direkt synligt slitage. Är fortfarande helt fräsch. OBS! det ser ut att finnas en färgavvikelse på bilden men det är bara ljuset. Det finns inga fläckar på mattan. mäter 120 x 200 m Hör gärna av er med frågor, hämtas från södermalm.