Quantcast
Till salu inom: ”

mawok sovgunga bästa vaggan bebisen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

JVC QL-F61

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mawok sovgunga, vagga. 900kr Endast bäddsetet använt, själva vaggan har aldrig använts. Vit/brun vagga, rött bäddset. Komplett med packväska och fast samt lös upphängning. Från tillverkarens hemsida: Att gungas upp och ner är effektivt när bebisar ska sova. Det är också bra för barnets utveckling enligt flera forskare. Mawok® liknar fosterlivet eftersom den erbjuder värme, närhet och rörelse. Övergången från magen till livet utanför blir smidig. Den igenkännande gungande rörelsen fortsätter och barnet somnar gott. Den vertikala gungningen lugnar också oroliga bebisar som har svårt att komma till ro. För bebisar med korta sömnperioder, kan man förlänga sömnstunden. Gunga igång barnet när det börjar vakna. Mawok är den flexibla vaggan som är lätt att ta med överallt .Sovgungans liggdel flyttas enkelt mellan de olika upphängningsanordningarna vilket betyder att barnet alltid sover i sin säng. Mawok kan användas från nyfödd bebis tills att barnet kan vända sig i sovgungan. Babysitter, bouncer från svenska Svan, bäst i test enligt vi föräldrar och var den enda sittern som klarade alla säkerhetskraven. Mycket fint skick. 600kr http://www.viforaldrar.se/VIF13-BabySITTER-Test.pdf resesäng, nästan oanvänd 200kr Kan tas med in till Hudiksvall vid intresse.
Vägghängd sovgunga, Sparsamt använd. Inköpt juli 2012 på Designtorget. Nypris 1789 kr. Produktbeskrivning: Det här är en riktigt bra sängplats för dom allra minsta. Mawok® sovgunga gungar både vertikalt (upp och ner) och horisontellt (fram och tillbaka) sen att man kan använda den som en resesäng är en ren bonus. Tack vare Mawok´s många sätt att vagga barnet till sömns går det att anpassa nattningen till just ditt barn. Att gungas upp och ner när små barn ska sova är effektivt och kan lindra och motverka kolik samtidigt som barnets balanssinne tränas. För bebisar med korta sömnperioder kan Mawok förlänga sömnstunden då vaggan börjar gunga när barnet vaknar och då vaggas barnet in i sömnen igen. Mawok är väldigt flexibel och är lätt att ta med sig överallt oavsett vart man är i huset eller om man är borta hos vänner och familj. Till vaggan får man två fästen, ett permanent för väggen och ett mobilt för att hänga på en dörr - det gör att man lätt kan ta med sig vaggan och låta barnet sova i närheten av där man själv är. Sovgungans liggdel flyttas enkelt mellan de olika upphängningsanordningarna. När du är hemma så monterar du det permanenta väggfästet nära din egen sovplats eller där det passar dig bäst. Vaknar barnet till under natten så är det bara att sträcka ut handen och sätta vaggan i rörelse och barnet somnar förhoppningsvis om igen. När ni borta hos vänner så är det bara att ta med dig vaggan för att montera den på någon av deras dörrar. Vikt och mått Vaggan är liten och nätt, väger 2,7 kilo och ryms i en snygg väska som medföljer. Måtten ihopfälld är 44x35x12cm så den tar ingen stor plats. Material Vaggan har en skummadrass som uppfyller EN 597-1 standard. Madrassöverdrag som är tillverkad i 100% bomull ÖKO-tex standard 100, klass 1. Nätet på gungan är 100% polyester. Färgen är Snow White. Maxvikt vid användning är 10kg.
Sovgungan är oanvänd och inköpt hösten 2011. Det här är en riktigt bra sängplats för dom allra minsta. Mawok® sovgunga gungar både vertikalt (upp och ner) och horisontellt (fram och tillbaka) sen att man kan använda den som en resesäng är en ren bonus. Mawok är väldigt flexibel och är lätt att ta med sig överallt oavsett vart man är i huset eller om man är borta hos vänner och familj. Till vaggan får man två fästen, ett permanent för väggen och ett mobilt för att hänga på en dörr - det gör att man lätt kan ta med sig vaggan och låta barnet sova i närheten av där man själv är. Sovgungans liggdel flyttas enkelt mellan de olika upphängningsanordningarna. När du är hemma så monterar du det permanenta väggfästet nära din egen sovplats eller där det passar dig bäst. Vaknar barnet till under natten så är det bara att sträcka ut handen och sätta vaggan i rörelse och barnet somnar förhoppningsvis om igen. När ni borta hos vänner så är det bara att ta med dig vaggan för att montera den på någon av deras dörrar. Vikt och mått Vaggan är liten och nätt, väger 2,7 kilo och ryms i en snygg väska som medföljer. Måtten ihopfälld är 44x35x12cm så den tar ingen stor plats. Material Vaggan har en skummadrass som uppfyller EN 597-1 standard. Madrassöverdrag som är tillverkad i 100% bomull ÖKO-tex standard 100, klass 1. Nätet på gungan är 100% polyester. Färgen är Snow White. Maxvikt vid användning är 10kg. Mawok är testad och godkänd på relevanta delar enligt SS-EN 1130-1 och -2 av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Mawok kan användas från nyfödd bebis tills att barnet kan vända sig i sovgungan
Vi säljer denna mysiga och praktiska sovgunga i nyskick! Endast använd till ett barn. vi har varit mycket nöjda! smidig även som resesäng och att flytta runt i huset. nypris 1795 sek Följande text är hämtad från sovgunga.se Mawoks vertikala gungningar är effektiv när små barn ska sova Att gungas upp och ner är effektivt när bebisar ska sova. Det är också bra för barnets utveckling enligt flera forskare. Mawok® liknar fosterlivet eftersom den erbjuder värme, närhet och rörelse. Övergången från magen till livet utanför blir smidig. Den igenkännande gungande rörelsen fortsätter och barnet somnar gott. Den vertikala gungningen lugnar också oroliga bebisar som har svårt att komma till ro. För bebisar med korta sömnperioder, kan man förlänga sömnstunden. Gunga igång barnet när det börjar vakna. Mawok är den flexibla vaggan som är lätt att ta med överallt .Sovgungans liggdel flyttas enkelt mellan de olika upphängningsanordningarna vilket betyder att barnet alltid sover i sin säng. 1. Upphängning Två fästanordningar finns att tillgå; en permanent för vägg och en mobil för dörr. Dörrupphängningen är en säker och smidig lösning, lätt att montera och ta med. Hemma hänger du upp sovgungan på väggen där du vill att barnet ska sova. 2. Mjuk och ombonad liggdel En mjuk och omslutande liggdel är en förutsättning för att barnet ska ligga stadigt när sovgungan rör sig upp och ner. Barn tycker också om att sova lite trångt och ombonat. Madrassen är i skumplast och har bomullsöverdrag. 3. Säker fjädring Fjädringen utgörs av två fjädrar som är gjorda av 2 mm stål med en längd på 24 cm vardera. Fjädrarna är valda för att ge den bästa gungande rörelsen. För de riktigt små barnen kan man använda bara en fjäder för att få en mjukare gungning. 4. Lätt och enkel att ta med Sovgunga väger endast 3 kg. Väskan som följer med är både snygg och smidig. Passar bra under vagnen och är lätt att slänga över axeln. Vikt: 3 kg Mått i transportläge: 44x35x12 cm Skummadrass: 35x90 cm Madrassöverdrag: 100 % bomull (Öko Tex) Liggdel: 100 % ekologisk bomull Maxvikt vid användning: 10 kg Upphängning och liggdel är tillverkad i Sverige. Mawok är testad och godkänd på relevanta delar enligt SS-EN 1130 1 och 2 av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.
En jätte fin sovgunga till bebisen. Säljes med både fäste för att hängas på dörr och på väggen. Färg brun och vit. Läs mer om sovgunga på http://mawok.se/sv/om-mawok/ Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.