Quantcast
Till salu inom: ”

medaljong hänge onda ögat blå smycke säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barnskor

Lund
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

B. Wahlströms bokförlag. 1983. 254 s. Inbunden. 21,1x12,5 x 2cm. 340 gram. Gott skick. Skyddsomslag finns i hyfsat skick. Anm. gott skick = ngt snedläst rygg, i övr. i mycket gott skick.; omslag: ngt nött i framsidan över- och nederkant + vikveck i innerflik. HANDLING: Steve är för dödsstraff. För två år sedan mördades hans hustru. Enda vittnet var deras lille son Neil. Den yngling, som fälldes för mordet, ska avrättas om två dygn. Han har hela tiden bedyrat sin oskuld. Steves nya kärlek, Sharon, är emot dödsstraff, men tror att det är rätt man, som sitter i dödscellen. Någonstans följer en främling intresserat vad som händer dessa fyra människor. En främling med ont i sinnet...
Söker nytt hem till ett litet sto på snart 2 år. Hon är mellan 125-130 cm i mankhöjd nu men hon växer ju fortfarande så hon kommer förmodligen att bli en maxad B-ponny eller en liten C-ponny. Hennes mamma är korsning mellan shetlandsponny och russ, 118 cm i mankhöjd, och hennes pappa är ett fullblod på 153 cm i mankhöjd. Hon är rödskäck med ett blått öga. Hon har pass, är grundvaccinerad mot stelkramp och hästinfluensa och vi har precis avmaskat henne. Hon är underbar med barn och hon älskar när man grejar med henne, väldigt social. Jag tror att hon kommer att bli en väldigt bra körponny, även ridponny. Hemmet är viktigare än priset så hör av dig om du anser att du har tid och plats för en liten unghäst. Jag kan skicka bilder vid seriöst intresse.
Hänge Medaljong 18K 4,3g Guldhalt: 18K Vikt: 4,30g Ref nr: S11002430 Butik: Götgatan 34, Stockholm Pris:1 825 kr Denna vara är en återropad pant och säljs av Sefina Götgatan, telefon 08-642 21 40. För mer information om denna vara vänligen ring butiken Om företaget Sefina Pantbank är Nordens Största Pantbank. Vi har varit med sedan 1884, och erbjuder mycket konkurrenskraftig försäljning av värdesaker. Ofta ligger våra varor kring 50% av nypris. Du hittar unika smycken, klockor, teknik, konst, silver, guld och instrument, bland annat. Nya varor kommer in varje dag. Välkommen!
Hänge/Brosch 18K med blå sten 14,6g Vikt: 14,60g Guldhalt: 18K Ref nr: s22006868 Denna vara är en återropad pant och säljs av Sefina Gullmarsplan, telefon 08-556 70000. För att få mer information om denna vara klicka på länken eller vänligen ring till kontoret. Om företaget Sefina Pantbank är Nordens Största Pantbank. Vi har varit med sedan 1884, och erbjuder mycket konkurrenskraftig försäljning av värdesaker. Ofta ligger våra varor kring 50% av nypris. Du hittar unika smycken, klockor, teknik, konst, silver, guld och instrument, bland annat. Nya varor kommer in varje dag. Välkommen!
medaljong hänge onda ögat blå smycke