Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare jönköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej! jag är en tjej på 12 år, har ridit på ridskola i ungefär 6-7 år. Jag är en riktig hästgalen tjej som alltid älskathästar. Men jag har inte tävlat på riktigt bara massa hoppträningar. jag har haft 3 medryttar hästar innan. men nu tycker jag att jag borde börja rida mera. Så jag skulle bli jätte glad ifall du har en/två ponny/hästar som jag skulle kunna rida 1-3 ggr i veckan . Vill helst att hästen står i aneby. finns i aneby med omnejd Jag har god erfarenhet av stallskötsel.
Rutinerad och orädd ryttare med lätt hand önskas till varmblodsvalack f. 97. Omskolad till ridhäst drygt två år tillbaka. Utbildad LC dressyr. Fullt trafiksäker och går bra att rida ut på både ensam och i grupp. Letar främst efter någon som kan ta ut honom i skogen 2-4 dagar i veckan. Om förutsättningar finns kan även tävling bli aktuellt. Tillgång till bil är en fördel då bussförbindelserna inte är de bästa. Mejla i första hand för mer information och bilder.
Hej mitt namn är Yohanna och är en 18 årig tjej som har ridit i 9 år. Nu söker jag en häst att rida någon dag i veckan. Jag har både ridit på ridskola och privat i många år. Har haft ett uppehåll nu i 5 månader då jag inte haft någon häst att rida. Jag är ansvarsfull och tar alltid hästen i första hand. Jag är även van vid unghästar. Vill ni veta mer eller låter detta intressant ring då: 076-612 39 98 Mvh Yohanna
Söker ansvarsfull vuxen ryttare till äldre halvblodssto 161 cm. Pigg och rolig att rida, främst dressyriden. Kräver ryttare som kan arbeta häst i korrekt form. Behöver hjälp 1-2 dagar/vecka främst vardagar, varierad träning (ridning, tömkörning, longering ev lättare hoppning). Du betalar inget men förväntas sköta hästen som din egen de dagar du är i stallet. Du får gärna rida för tränare, lättlastad och transport finns på gården. Nybyggt lugnt stall med ordning och reda. Ridbana påbörjad, fina skogsvägar. Välkommen att ringa för mer info!