Quantcast
Till salu inom

"medryttare uppsala säljes"

Enköping
1 månader

Medryttare

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Emily på tvären

76 kr
NYTT Bokus
Butik

Sara Och Salina

109 kr
NYTT Ginza

Tidigare annonser till salu

Hästskötare  ·  Uppsala

Tillfälle för vuxen medryttare

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag söker hästvan medryttare 1-2 dagar/vecka till mitt halvblod f.-01. Han är ca 162 cm men maffig och har stor gång så bär upp lång ryttare (jag är 180...). Vi tävlar nu mest hoppning (1.20) men har tävlat LA dressyr och lätt fälttävlan med mkt bra resultat. Står i litet, lugnt stall i Björklinge (buss finns 300m fr. stallet) med belyst ridbana och suveräna ridvägar. Iförsta hand uteritter men kan gärna komb.med lektioner för utb. instruktör.Ngt för dig som vill utvecklas vidare efter ridskolan? Ring och berätta om dig (mail kollas sällan..) :) Lena 070-779 01 49
500 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Uppsala

B-ponny söker medryttare

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hilaris är ett Shetlands-sto f.1995, 114 cm hög. Kraftig, bär ca 45 kg. Välriden, tidigare tävlad lättare dressyr och hoppklasser, dock senaste åren endast kontinerligt promenadriden av barn. En väldigt snäll men tuff häst som kräver en rutinerad ryttare, gärna en liten vuxen person eller barn med hästkunniga föräldrar. Hilaris bor på en gård i Dalby, 2 mil utanför Uppsala. Hon går på lösdrift ihop med 3 andra shettisar och en islandshäst. Ridning 2 dagar i veckan mot hjälp i stallet. Ring gärna så berättar jag mer!
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Uppsala

Vuxen medryttare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vuxen ansvarsfull medryttare sökes till min 20-åriga halvblodsvalack, 160mkh. Han är mycket pigg för sin ålder, duktig i både dressyr (utb msv) samt hoppning, tycker om uteritter och är väluppfostrad i stallet. Söker dig som kan rida 1-3 gånger i veckan, främst ut men även dressyr/hoppning kan bli aktuellt senare. Du bör ha häst- och ridvana sedan tidigare då han ej är en häst för nybörjare. Hästen står 2 km söder om Björklinge, i eget stall med två andra hästar, tillgång till ridbana samt ridhus. Bussen stannar 500 m från stallet men bil är att föredra. Om detta låter intressant, maila / ring och berätta om dig själv.
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Uppsala

Vill du bli medryttare?

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi söker en rutinerad, vuxen medryttare med vana att rida stor häst. Vi söker dig som är villig att lägga ner tid och jobba med vår snälla kille inför tävlingsbanorna både inom Sverige och Europa. Du ska kunna rida minst 2 dagar i veckan. Hästen är en 180 cm hög hannoveraner valack på 10 år. Vi håller till 3 mil öster om Uppsala, så du behöver körkort och bil. För mer info kontakta mig via mail med telefonnummer så hör jag av mig.
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Uppsala

Behov av Medryttare

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Har ett varmblod på 14 år som vi skulle behöva hjälp med 1-2 ggr i veckan. En valack på ca 165, jätte snäll och go. Står nu några km från gränby centrum med bra bussförbindelser men till sommaren kommer han gå på bete ute i Danmark- Slavsta där det är sämre med bussförbindelser så en cykel eller ett körkort är man behov av. Ser helst att du är över 18 år och har god ansvarskänsla! Mejla för mer info.
200 kr
Blocket.se