Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare uppsala säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag söker hästvan medryttare 1-2 dagar/vecka till mitt halvblod f.-01. Han är ca 162 cm men maffig och har stor gång så bär upp lång ryttare (jag är 180...). Vi tävlar nu mest hoppning (1.20) men har tävlat LA dressyr och lätt fälttävlan med mkt bra resultat. Står i litet, lugnt stall i Björklinge (buss finns 300m fr. stallet) med belyst ridbana och suveräna ridvägar. Iförsta hand uteritter men kan gärna komb.med lektioner för utb. instruktör.Ngt för dig som vill utvecklas vidare efter ridskolan? Ring och berätta om dig (mail kollas sällan..) :) Lena 070-779 01 49
Hej! Jag är en mamma med flerårig erfarenhet av ridning, som tidigare haft egna hästar samt jobbat i travstall. Jag och min son på 7 år söker en stabil ponny eller mindre häst att sköta och rida ett par dagar i veckan. Hästen/ponnyn ska vara okomlicerad och lugn av naturen. Vi vill ägna oss åt lugn skogsridning och lite lättare träning i paddock eller liknande. Mejla och berätta om din häst, och för att veta mer om oss. OBS: I Tierp med omnejd. Mvh Jessika Strömberg
Hilaris är ett Shetlands-sto f.1995, 114 cm hög. Kraftig, bär ca 45 kg. Välriden, tidigare tävlad lättare dressyr och hoppklasser, dock senaste åren endast kontinerligt promenadriden av barn. En väldigt snäll men tuff häst som kräver en rutinerad ryttare, gärna en liten vuxen person eller barn med hästkunniga föräldrar. Hilaris bor på en gård i Dalby, 2 mil utanför Uppsala. Hon går på lösdrift ihop med 3 andra shettisar och en islandshäst. Ridning 2 dagar i veckan mot hjälp i stallet. Ring gärna så berättar jag mer!
Vuxen ansvarsfull medryttare sökes till min 20-åriga halvblodsvalack, 160mkh. Han är mycket pigg för sin ålder, duktig i både dressyr (utb msv) samt hoppning, tycker om uteritter och är väluppfostrad i stallet. Söker dig som kan rida 1-3 gånger i veckan, främst ut men även dressyr/hoppning kan bli aktuellt senare. Du bör ha häst- och ridvana sedan tidigare då han ej är en häst för nybörjare. Hästen står 2 km söder om Björklinge, i eget stall med två andra hästar, tillgång till ridbana samt ridhus. Bussen stannar 500 m från stallet men bil är att föredra. Om detta låter intressant, maila / ring och berätta om dig själv.
Vi söker en rutinerad, vuxen medryttare med vana att rida stor häst. Vi söker dig som är villig att lägga ner tid och jobba med vår snälla kille inför tävlingsbanorna både inom Sverige och Europa. Du ska kunna rida minst 2 dagar i veckan. Hästen är en 180 cm hög hannoveraner valack på 10 år. Vi håller till 3 mil öster om Uppsala, så du behöver körkort och bil. För mer info kontakta mig via mail med telefonnummer så hör jag av mig.