Quantcast
Till salu inom

"medryttare örebro säljes"

Butik

Butik

Butik

Butik

Sara Och Salina

109 kr
NYTT Ginza
Butik

Märta Och Hemlisen

65 kr
NYTT Ginza

Tidigare annonser till salu

Hästskötare  ·  Örebro

Medryttare till C-ponny

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Hej! Jag är 13 år och sökes en medryttare till min C-ponny i Norra bro. Eftersom min ponny är välutbildad bör du ha bra ridvana och ridit i minst 5 år. Det vore bra om du har dressyr inrikting, eftersom jag satsar mer på hoppningen. Du ska vara mellan 13-15 år och väga under 55 kg. Du ska ta min ponny 2-3 ggr i veckan. Stallet ligger ca 5 km från Örebro Universitet. Det finns bussförbindelser tex bussen 727. priset diskuteras. Hör av er på mejl eller mobilen för mer info!
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Örebro

Önskar medryttare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Önskar medryttare till hbl valack på 1.78cm. Endast riden dryga året och är grundutbildad. Tränas i både hopp och dressyr, tävlad lättare klasser. Snäll i all hantering. Du får gärna träna i valfri gren och om allt fungerar bra även tävla. Önskar hjälp 2-3 dagar i veckan. Vill att du är över 18år. Körkort och tillgång till bil är ett krav då det ej går bussar. Stallet ligger strax utanför stan med gångavstånd till ridhus, paddock på gården och ridvägar runtomkring. Skriv gärna några rader om dig själv, så kan jag berätta mer om hästen mm.
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Örebro

Söker medryttare/delfodervärd el fodervärd

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
har en vallack på 10 år som jag behöver hjälp med å hålla igång äfter som min tid inte alltid räcker till.han är ca 160 hög.vi finns ut mot täby (gammla karlskogavägen en bit innan täbyrondellen från örebro)Han är snäll men ingen nybörjarhäst,så hästvana krävs.buss finns några hundra meter från gården.låter det interesant så maila mig gärna och berätta lite om dig,och hur mycket du skulle kunna tänka dig rida.skulle oxå kunna tänka mig delfodervärd el fodervärd.finns annonsen kvar söker jag fortfarande. mvh ann
500 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Örebro

Medryttare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Jag söker en medryttare (1-2dagar/veckan) som inte har några krav på att rida på ridbana utan någon som vill rida ut och pyssla med hästarna. Jag har två stycken halvblod varav ena är en sällskapshäst på 20år och den andra är en 9år gammalt sto. Du får gärna vara inresserad av AR och är över 18år gammal. Stallet ligger ca 7km från Örebro unviersitet, du bör ha körkort då närmast buss är 2km bort. Skicka ett mail om vem du är och vilka dina förväntningar är.
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Örebro

Vill du ha egen häst men har inte råd?

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag letar efter en eller två ansvarstagande medryttare. Då det kommer och går ganska mycket hästar blir det väldigt med varierad ridning. Unghästvana och orädd är ett krav! Minst 4 dagar i veckan och då ska sedvanliga stall sysslor hjälpas till med. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill ha en egen häst men inte har råd. Maila för mer info. Stallet ligger 5 km från universitetet mot norrköping. Hemsida : Instables.n.nu
0 kr
Blocket.se