Quantcast
Till salu inom: ”

medvind carema se säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Medvind
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Välkommen med din ansökan senast den 9 januari 2012 Vi letar efter morgondagens medarbetare med stort intresse för utvecklings- och förbättringsarbete av BVC-mottagningenstjänster med kunden i fokus. Förutom kollegor på BVC erbjuder vi mödrahälsovård och vårdcentral under samma tak med stora möjligheter att påverka verksamheten. Vi lägger stor kraft på att skapa gemenskap och trivsel mellan verksamheterna. Kvalifikationer: Du trivs att arbeta med familjer från olika kulturer och språkbakgrunder. Vi värdesätter att du kan skapa goda relationer och nätverk med såväl övrig personal som externa samverkanspartners. För mer information kontakta: Verksamhetschef, Lisbeth Sagefjord, 070-815 78 52 Urvalsprocessen sker löpande med sista ansökningsdag 9 januari 2012. Skicka din ansökan till: lisbeth.sagefjord@carema.se
Röd Urban jungle syskonvagn (tvillingvagn). Väl använd men fullt fungerande. Tyvärr finns det en liten vit färgfläck på vagnen. Regnskydd, skötväska, dynor och babyinsats (liggdel till baby som kan knäppas på den ena sidan) ingår. Vagnen är från 2006 och den har fått helt nya framdäck och blivit omklädd på insidan av sufletten. Vagnen fungerar utmärkt! Den är otroligt lättkörd (den går med lätthet att styra med en hand trots att det sitter två barn i vagnen) skönt när man går och handlar. Under vagnen finns det två förvaringskorgar. 1700 kr Carema enkelvagn med vändbar sittdel. Det går altså att välja om barnen ska sitta framåtvänd eller bakåtvänd. Handtaget går att ställa in för att ändra höjden. Förvaringskorg under vagnen. Framhjulen är vridbara så vagnen är väldigt lättstyrd. Myggnät, vindskydd och regnskydd ingår. 600 kr Fer bilder kan skickas om det önskas- Vagnarna finns att hämta i Bjärred som ligger utanför Lund. Se gärna mina andra annonser (bilstol britax multi tech och diverse leksaker)
Emmaljunga Citycross Uttagen 2006, marinbå/beige samt beige hårdlift (liggdel). Myggnät, regnskydd, punkteringsfria hjul, handtag går att vinkla, aluminiumchassi (låg vikt). Sittdelen är vändbar. Hel och fräsch = bra skick! 1 500 sek. Carema syskonvagn Marinblå. Smidig syskonvagn med stora lastkorgar under, regnskydd ingår. Delat ryggstöd (så ett barn kan sitta och ett barn ligga), sele, delad sufflett och delat fotstöd. Svart Carema mjuklift (liggdel) ingår (knappt använd). Allt i mycket fint skick! 750 sek.
Just nu söker vi en kurator eller psykolog till Carema Vårdcentral Farsta.Är du intresserad av att arbeta med tidiga insatser för barn och ungdomar med mild till måttlig psykisk ohälsa samt med deras föräldrar? På Carema Vårdcentral Farsta arbetar vi med att möta vårt uppdrag som första linjens mottagare av barn och unga med psykisk ohälsa vilket innebär att vi har en hög tillgänglighet för bedömningssamtal. Vid mild till måttlig problematik önskar vi erbjuda behandling framför allt i grupper för barn/ungdomar och föräldrar men även familjesamtal. I tjänsten ingår även att träffa vuxna patienter både i enskilda samtal och grupper. Vi arbetar systematiskt tillsammans med våra vårdgrannar inom sjukvården men även inom skola och socialtjänst. Vi deltar i SKLs utvecklingsarbete.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse för att utveckla verksamheten utifrån primärvårdens uppdrag. Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 15 augusti, till tuija.peltonen@carema.se  Carema Sjukvård AB är ett av Nordens ledande sjukvårdsföretag med verksamhet inom specialistvård, primärvård, psykiatri och bemanning i hela Sverige. Carema Sjukvård ingår tillsammans med systerföretagen Carema Care och Mehiläinen i Ambea AB.
Verksamheten är en del av affärsområdet Funktionsnedsättning egen regi och vi står just nu inför en omorganisation i syfte att renodla personlig assistans som en egen enhet i Linköping och söker därför en gruppchef som vill vara med och utveckla denna enhet. I starten har vi fyra kunder och ca 9 anställda med intentionen att växa till en större verksamhet.Som gruppchef i Carema Care är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med två gruppchefer och en bemanningsassistent tillhörande PA-Stockholm som drivs som en entreprenad åt Norrmalms SDF. Arbetet innebär ett nära samarbete med enheterna Stolplyckan och Ullstämma och vi kommer troligen att dela lokaler med dessa enheter. Som en del av dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att:- Ansvara för att skapa och bibehålla goda relationer med kund och närstående. - Arbetsleda och schemalägga personliga assistenter samt bemanna luckor. - Hålla i utvecklingssamtal samt lönesamtal. - Rekrytera nya medarbetare. - Skriva genomförandeplaner, dokumentera insatserna, administrera tidsredovisning mot försäkringskassan samt lägga attestera assistenternas arbetstider i "Medvind". - Skapa ett gott arbetsklimat i gruppen och hålla i regelbundna gruppmöten och arbetsplatsträffar. Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och goda kunskaper om LSS och SoL. Du tycker det är roligt med ledarskap och tycker om att få personer i din grupp att växa och utvecklas i sin yrkesroll. Det är meriterande med erfarenhet av omvårdnadsarbete, personlig assistans och att man är bekant med försäkringskassans rutiner och arbetssätt. Som person är du självständig, prestigelös och tycker om att arbeta i grupp. Du är flexibel, lösningsorienterad och duktig på att hålla riktning även i perioder då det är mycket på gång. Då en stor del av den tjänsten handlar om att planera, dokumentera och administrera arbetet kring assistansen krävs datorvana. Tjänsterna är på 100 %. Som gruppchef gör du viss del av din arbetstid som personlig assistent hos kund. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal och Carema Care tillämpar provanställning på alla fasta tjänster.Sista ansökningsdag den 3/2. Tillträde sker snarast. Välkommen med din skriftliga ansökan till: mattias.ankarbranth@carema.se Ansvarig rekryterare är: Verksamhetschef Mattias Ankarbranth 0733-775038